søndag den 29. juli 2012

Pung med smæk-bøjle.

Forleden dag syede jeg en sjov lille ting. En lille pung, med en smæk-bøjle, i det flotte Graziela æble-print og med gult foer. Den er blevet rigtig sød, synes jeg og jeg skal bestemt sy lidt flere. Jeg har set en model, hvor der er et lille læg nederst, så modellen vil virke mere rummelig. Den må jeg prøve...


Vi har haft en dejlig weekend i campingvognen i Løkken. Vejret har været rigtig fint, dog med lidt regn lørdag. Derfor brugte vi dagen på et besøg på Børglum Kloster, hvor vi bla. så rekvisitter og kulisser fra julekalenderen "Ludvig og julemanden" som TV2 sendte sidste år. Der var også en udstilling af 24 kjoler/rober, udlånt af Anne Marie Helger. Hold da op, de var flotte... Sikke en fantasi og sikke flotte detaljer - jeg var virkelig imponeret. Ikke mindst over den skriftlige præsentation af hver kjole, som var skrevet i et meget humoristisk sprog. Ligesom vi kender Anne Marie Helger...

Desværre fik jeg ikke taget nogle billeder. Øv øv...

Forsat god søndag aften. Nu skal der jo snart heppes på håndbold herrerne...

P.S. Husk at deltage i min GIVE AWAY. Klik på billedet med de lyseblå elefanter og mobilpungen i højre side.4 kommentarer:

 1. Super sød pung... ha en dejlig aften klem

  SvarSlet
 2. Hvor er den bare smart.. :-) jeg har engang haft sådan en pung bare i læder... og den var tyndslidt da den kom ud... de er simpelthen geniale :-)

  Ps tak for mønstret, det er ankommet :-)

  SvarSlet
 3. Hei
  Så kjekt du liker de Japanske stoffer. De er kjøpt på nettet. Har desverre ikke adressen men om du går på pinterest og søker på dots, fabric, japanese så får du gjerne opp noen bilder av stoffer du liker. Dersom du følger bildet til der det hører hjemme. dvs at du finner nettadressen til det opprinnelige bildet så hender det er det er en nettbutikk du kan handle fra. Etsy har flere slike. Det er bare å søke på nettet så finner du kanskje noe av interesse.
  Fine ting du har sydd også :)
  Klem fra Tine

  SvarSlet
 4. Hei!
  Her var det mye fint på bloggen din.
  Kjempe fin pung i flotte stoffer.

  Ha en fin mandag :))

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...