søndag den 8. juli 2012

Fantastisk ferie i Tyrkiet.

Vi er lige vendt hjem efter en fantastisk ferie i Tyrkiet. Vi boede på et rigtig dejligt hotel i Marmaris.
Vi har nydt den bagende sol, flere dage med 44 gr, poolen, maden, vinen, de kolde lokale Efes øl, ture til byen og på marked, hinanden og nye bekendskaber... Det har bare været en hel perfekt og rigtig dejlig ferie.

Det blev ikke til noget særligt shopping i Tyrkiet, for der er nærmest kun kopi-varer og dem gad vi ikke at fylde kufferten med. Et enkelt Burda blad på Tyrkisk kom med hjem. Der er rigtig mange søde modeller deri og så må jeg klare mig uden vejledningen.Så er det jo skønt at komme hjem til mere sol og varme og vi håber bestemt, at det varer ved lidt endnu, for vi har stadig 14 dages ferie. De dage skal tilbringes lidt i campingvognen og derhjemme, hvor der også er et par projekter at lave. Male lidt vinduer, ordne haven mm.

Ellers er der også planlagt lidt ture som turist i eget land. Vi vil en tur til Århus en dag. Måske shoppe lidt og se lidt seværdigheder.

Som nogen måske husker fra et tidligere indlæg, så forsvor jeg for 13 år siden, at jeg aldrig satte mine ben i en flyver igen. Derfor har vi været vant til at køre sydpå, de sidste mange år. Jeg gad bare ikke at køre i år ! Så det var med sommerfulge i maven, at jeg satte mig tilrette i flyveren mod Dalaman forrige fredag. Jeg må sige at turen gik over alle forventninger, og jeg kom både frem og tilbage uden alt for mange nervøse trækninger... :-) Helt vild med det, bliver jeg aldrig. Men jeg tager bestemt gerne med igen. Så nu ønsker jeg mig en sviptur til London - gerne engang til efteråret. Så vil jeg nemlig besøge "Liberty-mekkaet" Shaukat samt en en masse spændende seværdigheder.

Som tidligere lovet, pønser jeg snart på en lille give away i anledningen af, at jeg snart runder 200 faste læsere. Det er faktisk ret tæt på... 199 er jeg på lige nu :-) Det er dejligt, at så mange har lyst til at læse med. Jeg skal nok vende tilbage senere med et indlæg om gevinster mm, men det bliver nok først efter min ferie.

                                                          Ha en rigtig dejlig søndag aften.

1 kommentar:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...