mandag den 12. august 2013

Ipad-etui i Liberty...

Lige på falderebet inden skolestart, fandt yngste ud af, at hun godt kunne bruge et Ipad etui, til ekstra beskyttelse når Ipad´en skal transporteres i skoletasken. Stof valget faldt på Liberty...  baby pink Capel som yderstof og foer i shocking pink Thorpe.

Så måtte jeg igang ved symaskinen, så datterens ønske kunne opfyldes og nu er det færdig. Jeg håber, at hun bliver tilfreds med resultatet. Stoffet er fra Shaukat, elastikken er fra BettyP og knappen er fra Birthe Sahl keramik.

Idag er hun startet i 1. g på handelsgymnasiet og jeg glæder mig til hun kommer hjem, så jeg kan høre hvordan dagen med de nye omgivelser, kammerater og lærere har været. Det bliver helt bestemt nogle spændende år hun går i møde...


7 kommentarer:

 1. Rigtig flot etui !
  håber hun bliver glad for handelsgymnasiet. Sådan noget er jo altid spændende :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Mona. Hun har ihvertfald haft en spændende dag. Nu venter alle de nye fag i løbet af ugen.

   Kh Mette

   Slet
 2. Super flot som altid ;-) din datter må være glad for at have så kreativ en mor.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Helena. Ja hun bestiller lige og vupti... så er det klar. Da hun var ved at pakke tasken forleden, spurgte hun pludselig efter et nyt penalhus. "Har du ikke en kasse med nogle færdige, så jeg kan vælge". Jo jo da... og jeg måtte finde gavekassen frem :-)

   Kh Mette

   Slet
 3. HA ha, da jeg så knappen, tænkte jeg Birthe Sahl....
  Fede ting hun laver, den lille dame fra Halvrimmen.
  Kh. Lene.

  SvarSlet
 4. Hej Lene. Ja de er bare så flotte hendes knapper. Nu tør jeg jo næsten ikke sige, at pigebarnet ikke kunne lide den fine knap... Nu er den skiftet til en stor kedelig sort i stedet for. Jeg talte ellers godt for denne fine knap, men den gik ikke...

  Kh Mette

  SvarSlet
 5. Super fint etui.

  Hilsen Line.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...