mandag den 5. august 2013

Ferm Living stoffer.

Jeg har fået fingerne i ganske lidt Ferm Living stof og det er bare så lækkert, både i kvaliteten og i de flotte print. Det klassiske gul/brune print med træerne er "set før", men det print med cirkus dyrene og printet med folkevogns-rugbrødet i retro look er bare så fine i farverne. Jeg er helt vild med den svagt mint/lyseblå bundfarve og så synes jeg altså, at det er ret frækt at sætte orange der til. Super smart og lækkert...

Jeg har (selvfølgelig) syet en stak pusleboxe/toiletboxe i det lækre stof.

Min personlige favorit er den gule med træerne, selv om det er svært at vælge den ene frem for den anden. Jeg har selv snuppet boxen til en ekstra toiletbox. Der kan nemlig nemt være en mousse, hårlak, bodylotion og den slags ting, som har svært ved at være i min anden toilettaske.


De øvrige kommer i gave / til salg kassen.
Hvis du er brændt varm på en af disse Ferm Living boxe, så har jeg lige stof til et par stykker mere i hvert print og jeg syer gerne en til dig på bestilling. 149,- kr pp. Bare send mig en mail.

12 kommentarer:

 1. De er rigtig flotte. Sådan en står på min to do liste....jeg må se at klippet en:-)
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Du må i gang Christina. De er så anvendelige til mange ting. God fornøjelse.

   Slet
 2. Du kan bare det der Mette, min svigerinde vil nok investere en broderimaskine, har sendt hende forbi din blog, så hun kan blive inspireret ;O)

  Mona

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Mona. Det bliver spændende med din svigerinde. Ved hun hvilken maskine hun går efter ? Det er bare så spændende en verden, men det kan også være lidt svært indimellem indtil man har fundet ud af hvordan maskinen virker. Held og lykke til hende.

   Slet
  2. Jeg tror ikke hun har sat sig fast på en bestemt, men sonderer terrænet stille og roligt ;O)

   Mona

   Slet
 3. Du laver så smukke boxe, jeg er lige kommet hjem, og er vildt glade for dem du lavede til og sønnen blev helt vild med sin, tusind tak.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Lykke. Jeg er glad for at I kan lide dem :-) Håber at I havde en dejlig ferie.

   Slet
 4. kan du lave dem med navn på også?

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg kan godt lave dem med navn på. Det er da en god ide :-)

   Slet
 5. De er bare så fine. Jeg vil gerne købe en med de orange dyr :)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...