søndag den 12. januar 2014

Hagesmække-fabrikken...

Det har været en hyggelig weekend med masser af tid ved symaskinerne. Først blev jeg færdig med min "zigzag" bluse   ( indlæg kommer imorgen )

Dernæst havde jeg en broderi opgave liggende. Jeg havde lovet, at brodere navn og fødselsdata på nogle stof bleer og det betød, at jeg måtte have gang i mit TruEmbroidery computer program. Det gik rigtig nemt og det er altså drøn smart, at jeg lige kan overføre filerne fra computeren til et USB stik og derefter sætte den i symaskinen og så bare starte med, at brodere det jeg lige havde siddet og lavet på computeren. Der er bare så mange muligheder med det program og det er helt umuligt ikke at blive bidt af det….

Dernæst havde jeg planer om, at sy lidt nye hagesmække til "firmaet". Forsiden er i lækker farverig og blød jersey og bagsiden er frotte´med gummibagside, købt i Stof og stil.Nu sidder vi klar i sofaen til et brag af en håndbold kamp og et afsnit at Arvingerne bagefter. Rigtig god søndag aften til jer alle.

9 kommentarer:

 1. Uhh får helt røde ører, her står alt helt stille …symaskinen blev pakket væk sidst i november,da jeg skulle bruge værelset til over-nattende gæster, og den er ikke kommet frem igen.
  Søde smækker du har lavet ;O)

  Mona

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Mona. Ja ind imellem må der ryddes væk, når der kommer gæster. Men mon ikke maskinen kommer frem igen, når der dukker en god ide op.

   Kh Mette

   Slet
 2. Det er bare sådan noge fine ting du laver med den symaskine. Du er ferm til det :o)

  SvarSlet
 3. Åhhhh hvor ville jeg gerne eje sådan en broderisymaskine, men det ved du jo godt. ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh ja Helena :-) Det kan jeg godt forstå. Jeg er også rigtig glad for den :-)

   Kh Mette

   Slet
 4. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...