torsdag den 30. januar 2014

Grå farver...

Det er de grå farver som har fået opmærksomhed de sidste dage. Jeg fik syet af nogle lækre stoffer som har ligget og ventet i skabet. I efteråret var jeg en tur i Århus hos City stoffer, hvor jeg faldt for den flotte strik med blonde. Den var temmelig dyr, men da jeg kun skulle have til et forstykke var jeg nødt til at få et stykke med hjem til en tunika/kjole. Til ærmer og ryg valgte jeg en kraftig vinter jersey i koksgrå.

Modellen er syet i mit ynglings mønster i øjeblikket. Nemlig Onion 2007. Jeg har efterhånden mange tunikaér syet i denne model, men den sidder bare så godt og så er det nemt, at ændre udtrykket alt efter hvilket stof der bruges.

Af det sidste koksgrå vinter jersey kunne der lige blive til et par raglan ærmer til en sweat shirt til mellemste barnet - datteren som lige er kommet hjem efter 5 måneder i Kina. Til forstykke og ryg fandt jeg en meleret isoli rest fra Stofdepotet.
5 kommentarer:

 1. Åh, hvor er de blevet lækre , skulle ønske man var bedre med stof og symaskine :-)

  SvarSlet
 2. Hej Birthe. Tak :-) Vi har jo alle vores områder hvor vi synes at vi er bedst :-) og min er bag symaskinen. Desværre er jeg jo så slet ikke så dygtig som dig med strikkepindene.

  Kh Mette

  SvarSlet
 3. Hvor er det dejlige ting du har fået lavet. Jeg har også lige syet en kjole i 2007 mønsteret - det er rigtig godt det mønster.
  Jeg har et andet sted på din blog set nogle bluser du har syet. Mønsteret havde du købt i Citystoffer men jeg kan ikke se noget der ligner på deres hjemmeside. Ved du om det kun er i den fysiske forretning de hat det mønster eller om det måske er udgået. Det er nemlig lige mig :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Marianne. Jeg har på et tidspunkt syet en lilla og en gul bluse. Lidt bred med tilsatte ærmer…mon det er den model du tænker på ? Det er et af City stoffers egne mønstre som de udlevere gratis når man køber stoffet dertil.
   Det er en one size.

   Kh Mette

   Slet
 4. Det er lige netop den :) - nå men så må jeg jo se at komme til Århus, for jeg tror ikke jeg kan leve uden et par stykker af de bluser :)
  Tusind tak for svaret - Marianne

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...