onsdag den 29. december 2010

Hverdag igen.

Her er hverdagen ved at finde sig sig selv igen. Manden er taget på arbejde idag og julen er båret ud.
Vi har haft nogle rigtig dejlige juledage med familien. Lækker mad juleaften og til julefrokosten. Gaver lige efter ønskesedlen :-)  Dejligt....

Der har været lidt gang i symaskinen. Jeg fandt en skabelon til en ugle i et gammelt Ingelise-blad og så fik jeg lige lyst til at sy en pude med uglen lavet af det lækre Liberty stof. Selve puden er sandfarvet hør fra lageret.Jeg synes dog at den "mangler" et eller andet...ved ikke helt hvad der er. Måske er den bare lidt for trind.


Nu nærmer nytåret sig og nytårsaften holder vi med to hold gode naboer. Vi skiftes til at lægge hus til og så bestiller vi maden ude. Een står for kransekage og boblevand og en anden for "skrub hjem maden". I år er det os der skal lave skrub hjem maden. Det bliver gammeldaws tarteletter med høns i aspargen tror jeg. Det skal være noget som er nemt og hurtigt at få på bordet på den tid af natten.

Hvordan fejrer du nytåret ?

1 kommentar:

  1. Jeg synes altså puden er helt fin :0)
    i år er det os der lægger hus til nytårsfesten, som skal fejres sammen med gode venner. Vi har også delt op, så alle har lidt med - det er en rigtig god ide synes jeg ;0)
    Rigtig godt nytår til dig

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...