mandag den 6. juni 2011

Skøn weekend endte med bronze medalje.

Vi har haft en skøn lang weekend. Vi har besøgt hovedstaden i anledning af at Milles disco hold skulle deltage i DM disco formation i Brøndby hallen søndag. Vi havde bestemt os for at lave en tur ud af det og så overnatte hos familie i Farum. Vi tog allerede afsted fredag og nåede en tur op af Strøget og der blev besøgt mange butikker bla. Retro Villa og Butik NØ midt i København. Dog havde jeg glædet mig mest til at besøge Husflid lørdag. Da vi stod uden for butikken lørdag formiddag blev vi mødt af et skilt som meddelte at butikken desværre var lukket pga sygdom. Øv.... det blev kun til et kig ind af vinduet hvor jeg kunne konstatere at der var mange spændende ting og sager. Så der er basis for endnu en tur i fremtiden. Vi nåede også en havnrundfart og et besøg på restaurant Riz Raz som jeg bare elsker. Hele søndagen tilbragte vi i Brøndby hallen og da vi ankom kl 10 var hip hop holdene i fuld gang og bassen bragede løs. Disco holdene skulle først på gulvet kl 15 men vi skulle være der i god tid for der skal sættes hår og lægges make up. Jo jo intet må mangle... Dansen gik i gang og der var sørme mange dygtige hold så spændingen var stor da vi skulle høre om holdets placering efter første dans. Ville de gå videre til finalen ?.... JO- glæden ville ingen ende tage. Alle krammede hinanden og så ventede bare finalen og den endelige placering. Som I kan se af overskriften på indlægget blev det til en flot flot bronze medalje. Alle var ellevilde og jublede vildt og der trillede vist også en lille glædes tårer hist og pist.

Den glade ejer af medaljen.


Så ventede bare hjemturen til Aalborg med et lille besøg på Burger King undervejs. Vi var hjemme kl 23 så det var en lang men dejlig dag.

3 kommentarer:

 1. Tillykke! Du må være superstolt-og det er altså bare så fedt, når man får en medalje med sig hjem:-)

  SvarSlet
 2. Tillykke med datteren din og den fine medalje.. Godt gået.. En super dag trods en butik der var lukket.. ÆV
  KH Iben

  SvarSlet
 3. Hej Fie og Iben. Jo I kan tro at vi er stolte her i huset. Det er skønt når det man brænder for lykkedes. Det var en fantastisk oplevelse for pigerne at være med til DM.

  Kh Mette

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...