søndag den 31. juli 2011

Lappetæppe.

Før vi tog på sommerferie var jeg så heldig at få fingerne en pakke med lækre retro stoffer fra Wenche med bloggen Tusindfryd. Desværre nåede jeg ikke at få taget billeder af herlighederne inden vi tog afsted på ferie. Jeg har længe tænkt på at lave et lille lappetæppe som jeg kan bruge i det daglige. Idag har jeg været ved at skære firkanter til projektet.


Det går nemt og hurtigt med det rette udstyr.


Nu ligger alle firkanterne på stue gulvet og jeg går og kigger på det for at være sikker på at det bliver som jeg havde tænkt mig. Jeg har ændret lidt i forhold til første udkast. Jeg havde mange forskellige gule og orange firkanter med, men jeg synes at der manglede mere farve. Så fandt jeg lidt blåt, lilla, og flere grønne og jeg synes at resultater er bedre nu.


Jeg vil sætte creme farvet fleece på bagsiden. Så bliver det blødt og lækkert.


Jeg glæder mig til at få det syet og se det færdigt. Det gjorde et stort indhug i min ellers beskedne samling af retrostoffer så nu må jeg på jagt efter nye flotte stoffer så lageret igen kan blive fyldt op,3 kommentarer:

 1. Det ser super-fantastisk-flot ud synes jeg! God arbejdslyst :)
  Kh Anne

  SvarSlet
 2. Igen dejlige farver :) Måske man skulle overveje sådanne redskaber, for vil så gerne lave noget med firkanter, men det der med saks er jo ulideligt

  SvarSlet
 3. Hej Almas mormor. Tak. Jeg glæder mig til at komme igang og se det færdige resultat.

  Hej Flet og sjov. Kniven og underlaget er næsten ikke til at undvære hvis men skal bruge mange firkanter. Mine redskaber er købt i Stof og stil og det var ikke særligt dyrt.

  Kh Mette

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...