fredag den 15. juli 2011

Sjove strømper fra Italien og gang i hjemmebageriet.

Da vi var i Italien var vi også til "gedemarkede". Du ved, sådan et med fodboldtrøjer, håndklæder, kopi-bluser, bælter, tasker og en million andre ting (skrammel). Selv om at det er fuldstændig som det plejer så tager vi alligevel turen hvert år. Men i år var der "nye varer på hylderne". En strømpe biks med de sødeste footie-strømper med alverdens dyr på. Dem kunne vi bestemt ikke stå for så der blev købt ind blandt pigerne og her skal du se mine.


Skønne panda bjørne og smilende køer.


Glade pindsvin og summende bier. Jeg har også et par med ugler men dem har jeg taget i brug inden jeg fik taget billederne.

Desuden har der været gang i hjemmebageriet idag. Der er blevet købt nye forsyninger af mel og som noget nyt har jeg købt hævekurve. Brødene bliver så fine når de har ligget i kurven og hævet.


I øjeblikket står fire brød og hæver. To af dem skal bages senere i aften og to skal hæve til imorgen formiddag. Så er der forhåbenlig lækkert brød til morgenkaffen. Jeg er lidt spændt på resultatet for det er opskrifter jeg ikke har prøvet før. Jeg synes at det ene brød virker lidt tungt men det hæver fint så det kan være at det alligevel bliver godt. De to brød som først skal bages imorgen hæver kun på salt og honning efter en opskrift fra Aurion. Det resultat er jeg også lidt spændt på.


Nu er ferien slut. Tre dejlige uger med sol og varme i Italien og de sidste dage her i DK med blandet vejr- mest regn. Jeg glæder mig nu til hverdagen igen. Der kommer til at ske så meget spændende job-mæssigt den næste tid. Ha en skøn weekend.

2 kommentarer:

  1. velkommen hjem fra det varme til en almindelig dansk sommer.. HI HI.. Hvor er strømperne fine.. Kender godt disse markeder.. det er nu hyggeligt at samle lidt "skrammel" med hjem.. Er spændt på at høre om dine brød blev gode.. Elsker selv at bage:0)
    KH Iben

    SvarSlet
  2. Hej Iben. Ja lidt skrammel må man altså have med hjem. Sådan er det... De første brød er bagt. Det som jeg synes virkede lidt tungt er bare blevet så flot og det sætter vi tænderne i imorgen tidligt. Det brød som virkede godt "løb" helt ud da jeg vendte det rundt, men det er bagt selv om at det blev lidt fladt !...

    God weekend. Kh Mette

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...