lørdag den 9. juli 2011

Ciao Italia - Hej Danmark

Så kan vi tælle timerne her i Italien - snart går turen mod Danmark igen. Imorgen kl 7 forlader vi Camping Union Lido og kører mod køligere himmelstrøg. Vi har haft 14 fantastiske dage her med sol, varme, regn, torden. Vi har badet i Middelhavet og i poolen. Vi har spist pizza, pasta, grillet, været på restaurant, spist masser af lækker italiensk is og drukket kølig vin. Det har været super skønt. Vi har haft besøg af de store børn og deres kærester i en uge hvor de boede i telt udenfor campingvognen. Vi har besøgt Jesolo to gange og vi har sejlet til fantastiske Venedig og slendret i de små gader.


Jeg har også haft min hæklenål med på ferie og der er blevet eksperimenteret lidt under markisen når vi trængte til skygge. Forbipasserende har godt nok kigget lidt når jeg sad og hæklede.


Jeg glæder mig til at komme hjem og blive opdateret på de blogs jeg læser. Jeg har kun smug-kigget et par gange under ferien.

Ciao....4 kommentarer:

 1. Vil da gerne se billeder fra Italien :-)
  Hvis I har haft det lige så varmt som os, er det varmt! Synes det er lige i overkanten, men jeg har jo heller ikke ferie ;-)

  SvarSlet
 2. Go' tur hjem, mens vi andre stadig venter på det blir' vores tur til ferie ;0)

  SvarSlet
 3. God tur hjem! Her er nu også ret dejligt :)
  Jeg lå i liggestol ved poolen på Madeira og broderede - det kiggede folk også lidt på :)

  SvarSlet
 4. Hej Lene, Merete og Almas mormor.
  Der kommer billeder fra Italien når vi er hjemme igen. Der har været meget varmt idag. 36 gr. - det er altså rigeligt. Nu glæder vi os til at komme hjem igen.

  Kh Mette.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...