torsdag den 11. august 2011

Det blir en dejlig dag :-)

Der er en dejlig torsdag i vente. Først kom posten med en bog som jeg bestilte i mandags. En dejlig inspirerende bog med en masse spændende ideer til nye syprojekter. Det er en norsk bog hvor 40 kreative bloggere er kommet med hvert deres bidrag. Der er alt lige fra søde bluser og kjoler til lappetæpper og tasker. Det var denne kjole jeg forelskede mig i og derfor var jeg bare nødt til at eje bogen. Jeg glæder mig til at kigge nærmere på bogen.


Men det må blive senere for nu vil jeg snart begynde at pakke. Jeg skal nemlig til blogtræf/kreahygge i eftermiddag og jeg glæder mig. Det er Lene med bloggen Livet som sådan som har inviteret igen og denne gang har jeg mulighed for at deltage. Jeg har mødt Lene en gang tidligere på året til et andet blogtræf og jeg tror at der kommer en eller to mere fra dengang. Jeg glæder mig til et gensyn og jeg glæder mig til at møde de andre kreative piger som kommer idag. De fleste er nogen hvor jeg følger deres blog så det bliver rigtig spændende at møde dem IRL.

Rigtig god torsdag til alle.
3 kommentarer:

 1. Se der fikk du tak i boken;). Ligger bilder av flere kjoler i klinkekult-bloggen min (http://klinkekult.blogspot.com).

  SvarSlet
 2. Hej Mette!
  Tak for en dejlig torsdag, glæder mig til næste gang:)

  Knus Sanne

  SvarSlet
 3. Hej maanebarnet. Det er en spændende bog. Jeg glæder mig til at komme igang med at bruge den.

  Hej Sanne. Selv tak. Sådanne nogle blogtræf er bare så hyggelige. Vi ses.

  Kh Mette

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...