fredag den 5. august 2011

Hot eller not ?.....

For en del år tilbage var en veninde og jeg helt bidt af at sy undertøj til os selv. Her taler vi altså ikke om fornuftige lange uldne "jens-lyner"....næh vi taler om fransk lingeri med blonder, bøjler, lækre blanke stoffer og hvad der ellers hørte til. Vi var på nogle week-end kurser med en meget dygtig lærer og vi syede masser af bh-er og tilhørende trusser. Faktisk tror jeg at de kurser stadig eksistere og at pladserne derpå blir revet væk lige som dengang.
Forleden dag faldt jeg over en stor pose fyldt med stof, blonder, elastikker, lukketøj, indlægsstoffer og alverdens andre ting til undertøjs-produktion. Som altid, når jeg får en ny interesse kan det være svært at begrænse sine indkøb og der bliver sørme heller ikke altid syet så meget som først planlagt men det kender I jo nok alt til ik ?..

Og sørme om der ikke dukkede et par ufærdige projekter op...Det trænger virkelig til en kraftig oprydning. Ud med alt det jeg aldrig vil få brugt så der kan blive plads i skabet igen.
Nu vil jeg prøve at tegne et mønster på trusser til min yngste datter og klippe dem i en hvid Sloggi- måske vil jeg sætte en lille pynte blonde eller blomst på og så må jeg se om det er HOT eller NOT.
Der behøver jo ikke at stå Bjørn Borg på alle elastikkerne vel ?

Ha en skøn week-end.

UPSSS..nu har jeg lavet kuk i min give away. Man kan ikke komme til det rigtige indlæg når man klikker på billedet. Hvad gør jeg forkert ;-(  

Virker igen- heldigvis...5 kommentarer:

 1. Jøss, det må være litt av en jobb å sy eget undertøy, men det så fint ut da:)
  Kanskje du lagret linken til give away når den var det siste innlegget?
  Tror det ordner seg om du går inn på Give Away innlegget og lager linken fra nytt.
  Håper det ordner seg:)
  Ha en god helg!

  SvarSlet
 2. Hej trinepine.
  Tusind tak for hjælpen. Nu virker det igen.

  Kh Mette

  SvarSlet
 3. Hold da op har aldrig tænkt over at man selv kan sy undertøj - synes det ser ret fedt ud det du viser på billederne. Vil ikke have noget imod at se mere :-)....aiii det lyder lidt korny høøh, men det er selvfølgelig selve håndværket jeg synes ser spændende ud :-)

  SvarSlet
 4. Hej Bettina. Ja jeg forstår hvad du mener ;-) Det er flere år siden jeg sidst syede disse ting men det er rigtig sjovt. Efter billederne blev taget er der ryddet kraftigt op og smidt ud. Det er altså utroligt hvad man gemmer på og tror at man kan få bruge for senere.

  Kh Mette

  SvarSlet
 5. Hei hei!
  Tusen takk for koselig kommentar i min blogg;). Du kan bestille boken her: http://www.capris.no/product.aspx?isbn=8293077018. Jeg vet ikke om de sender utenfor norge, men det vil keg da tro de gjør. legger meg til som følger av bloggen din, og gleder meg til å lese mer om hva du gjør på;) (PS! Om du klikker på "mmanebarnet" her, så kommer du inn i hverdagsbloggen min. Det er der det er mest aktivitet om dagen. Går mye i bilder da jeg er fotograf i tilleg til designer;)

  Ønsker deg en fortryllende flott uke!

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...