tirsdag den 6. september 2011

Egen avl....

Pynte græskar er det eneste som jeg har haft sået i år og nu begynder jeg at se resultaterne af mine "grønne fingre" Seks stk har jeg høstet idag :-) og der er flere på vej. Jeg såede et enkelt brev i diverse bøtter og bakker og udplantede alle stiklingerne overalt i haven hvor der var en ledig plet. Mange af planterne er dog gået til undervejs og nogle har sikkert måtte lade livet, når riven kom forbi. Men jeg får rigeligt alligevel kan jeg se. Der er stadig store gule blomster på planterne og masser af små græskar på vej, så jeg skal nok få fyldt kurven med pynt.

4 kommentarer:

 1. Jeg nåede slet ikke at så i år, men de er så super til dekorationer og lignende. Og så bliver man superpopulær når man er ved at drukne i dem og forærer til kollegaer og venner

  SvarSlet
 2. Hvor er de flotte.. har aldrig selv prøvet at avle dem - men jeg får da lyst til at prøve.. Køber mig altid fattig i dem;0)
  KH Iben

  SvarSlet
 3. Hej Flet og sjov og Iben.

  Jeg har aldrig før haft dem i haven, men for et par år siden havde jeg en kollega, som var ved at drukne i dem, og delte ud til højre og venstre og derfor skulle det prøves. Dem kan man jo ikke få for mange af. De er vældig dekorative mange steder.

  Kh Mette

  SvarSlet
 4. Så flink du er.
  Kjempe dekorativt med gresskar, og spesielt gøy når det er fra egen hage:)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...