søndag den 18. september 2011

Saml selv weekend.

Sidste søndag solgte vi vores spisebord og stole, så hele ugen har vi siddet ved havebordet og på gamle klapstole, gravet frem fra loftets dyb. Vi har længe ønsket os et større bord - et langbord som jeg kalder det. Familien er jo vokset de seneste år. Der er kommet dejlige svigerbørn til, så det var simpelthen så træls at sidde "lårene af hinanden" når de kom hjem. Min mand og jeg har ikke været helt enige om, hvad der skulle købes i stedet. Han var inde på sæbebehandlet eg, men da her jo er små børnefingre dagligt, ville jeg gerne have noget som nemt holdes pænt og rent med en spand sæbevand.
Det er jo ikke en hemmelighed, at jeg er vild med Ikea, så jeg havde jo udset mig et lækkert stort hvidt bord og fine hvide træstole. Af erfaring ved jeg jo, at bordet altid står med en voksdug på, så Ikea er fint til mig. Efter et par "fremvisninger" lod manden sig overtale og derfor har weekenden stået i "saml selv-tegnet". For hold da op, hvor er et bord og otte stole i maaaaange kasser.Godt at det ikke er mig som har samle-tjansen. Det rækker min tålmodighed bestemt ikke til.


Her er så resultatet. Lækkert stort hvidt bord med plads til 12-14 personer. Jeg er så tilfreds og glad for det. Jeg kalder det svensk landstil :-)  Nu mangler der bare at sætte de nye lamper op, men det må vente til en anden dag, for nu gider vi ikke mere idag. Lige nu hygger vi med the og rå æblekage.
Beklager den dårlige billed kvalitet. Her er bare intet lys idag-kun lutter øs-regnvejr......

Forsat god søndag.


4 kommentarer:

 1. Eeelker også Ikea (når tingene ér samlet) - tillykke med det :-)

  Kigger du ikke lige forbi og se om det er noget du vil tage imod ?: http://bettinaholst.blogspot.com/2011/09/rodekassen.html

  SvarSlet
 2. Ja det er som regl et stort projekt at få samlet ting fra Ikea, men dejligt når man så bagefter kan dække til så mange. Jeg har et dagligt rend af børn for vi har tre børn selv og så kommer her jo mange. Vores tre meter lange bord er af sæbebehandlet eg og det er slet ikke spor svært at holde.

  SvarSlet
 3. Ser godt ud .... lækkert bord ♥♥

  SvarSlet
 4. Det er godt nok et lækkert bord!!

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...