søndag den 25. september 2011

Stof til disco dragter.

Min datter og hendes danse veninde skal have nye dansedragter til dette års turneringer, så derfor havde de unge piger inviteret os mødre en tur i Stof og stil i fredags. Målet var indkøb af stof til fine dragter, ud fra deres tema som er uniform. Ideer har pigerne masser af og de har blind tiltro til, at vi mødre lige tryller ideer om til dragter. Under hele processen tænker jeg i sy teknikker og hvad der er muligt i den type stof når man ikke er professionel sypige. Men her er lidt billeder af det pigerne faldt for.


Her er skitsen af den uniforms- dragt de har tænkt sig. Hot pants i den grønne velour med sorte pallietter i siden og overdelen i den kobber farvede i "jakke snit" med trenser ned foran lavet i pallietter. Det sorte palliet stof skal være "støvler". På jakken skal der skulderpuder i for at opnå uniforms looket og der skal laves noget "skulder-halløj" med frynser. Der ud over masser af pallietter så det rigtig kan glimte når disco rytmerne drøner derud af  Jow jow- ideer mangler pigerne ikke....
Vi mødre er enige om at vores sy færdigheder bliver sat på en prøve, men samtidig er det altså også rigtig sjovt at lave. Næste søndag eftermiddag er sat af til at lave mønster og få klippet. Så syer vi hver især en dragt og håber på at de bliver ens.

3 kommentarer:

 1. Det ser bare spændende ud...glæder mig meget til at se resultatet!!!!

  SvarSlet
 2. Sikken nogle lækre, og yderst iøjnefaldende, farver og stoffer! Det skal nok blive et hit!
  ... nåeh ja, og så har du forresten vundet en 2. præmie hos mig! Tillykke! :-D

  Ha' en lækker aften!

  Kh. Jane

  SvarSlet
 3. Hej Mette. Lækre farver, jeg vil følge med, og se hvad det bliver til.
  Miss AD

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...