torsdag den 26. april 2012

Jeg er blevet BUZZADOR.

For nogle uger siden tilmeldte jeg mig som test-person hos Buzzador, og nu er den første pakke med produkter kommet. Det er en kampagne med vaskeprodukter fra Vanish. Et mærke som jeg godt kender, men ikke tidligere har prøvet, så jeg glæder mig til at teste produktet.


Der er vareprøver med som jeg vil dele ud til familie, venner og veninder og inden kampagnen udløber laver jeg en lille "rapport" om hvad jeg synes om produktet. Som Buzzador kan man komme ud for at skulle teste mange forskellige produkter, fx. mad, drikkevarer, tøj, kosmetik, isenkram, elektronik og lignende.


9 kommentarer:

 1. Jeg har også tilmeldt mig, og er spændt på, hvad man mon modtager af vareprøver:-) Pletrense-midler ville VIRKELIG blive testet godt- og ofte hjemme hos os:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Fie. Ja det er spændende hvad man får tilbudt at prøve. Det jeg har modtaget er ikke kun vareprøver, men samme størrelse som man ser i butikkerne. Jeg er overrasket over hvor hurtigt at jeg " er i gang" efter tilmeldingen og har allerede modtaget den første pakke. Der er vaskemidler og pletfjerningsmidler til den næste lange stykke tid. Jeg glæder mig til at se hvad du skal teste.

   Kh Mette

   Slet
  2. Sådan et sæt kan jeg også hente på posthuset i morgen, har heller aldrig prøvet det så er spændt på om det virker :)

   Slet
  3. Hej Karina. Nu må vi i gang med at teste og vaske.... :-)

   Kh Mette

   Slet
 2. Jeg har også tilmeldt mig for et par uger siden, og har fået tilbudt en kampagne (Tapas fra Santa Maria) jeg kunne tilmelde mig... Sidste tilmeldingsfrist var d. 23 April.. Får man´besked hvis man bliver udvalgt til at "buzze" den, eller kan man se det på sin profil ?? Jeg er ikke helt klar over hvordan den fungerer.. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Canika. Da jeg tilmeldte mig Vanish kampagnen, fik jeg en mail om at jeg var udvalgt til at deltage og fik at vide hvornår jeg kunne forvente at pakken ville komme. Jeg har også tilmeldt mig Tapas fra Santa Maria, men har ikke hørt nogen, så jeg tror ikke at jeg er udvalgt til at deltage i den kampagne. Nu har jeg lige læse en masse om hvad det vil sige at buzze og hvordan man samler points og laver slut rapporten. Alt den information har jeg fundet under mit login på Buzzadors hjemmeside.

   Kh Mette

   Slet
  2. Tak for svar.. Ja du har nok ret i at man får en mail , hvis man er udvalgt :-) Jeg må have bedre held næste gang..

   Slet
 3. Jeg overvejer også at melde mig! Men har I fået oplyst hvordan man forholder sig iforhold til skat? Har søgt rundt på nettet, men kan ikke finde noget!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Line. Jeg har slet ikke tænkt på skat... Jeg har søgt lidt info på Buzzadors hjemmeside, og kan slet ikke finde noget. Jeg tror ikke at værdien af de ting som vi skal teste betyder noget.

   Kh Mette

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...