fredag den 27. april 2012

PEACE

Igår var jeg en tur i Stof og stil for at købe lidt stof til basis ting i garderoben. Jeg arbejder jo herhjemme, så min garderobe er ikke kontor-tøj eller pæne kjoler. Jeg har brug for tøj som jeg kan bevæge mig i og som er behageligt at have på. Men derfor vil jeg jo stadigvæk gerne se lidt pæn ud :-)
Det blev til noget jersey og hør i forskellige ensfarvede farver. Jeg har nogle ideer, som vil blive vist frem her på bloggen efterhånden som det kommer igennem symaskinen.
Idag holder vi vores sidste feriedag i dette ferie år, så jeg har siddet lidt ved symaskinen og det er blevet til en kort ærmet t-shirt i gråmeleret viscose jersey. Jeg har lavet den ekstra lang og den er lagt op med et 4 cm bredt ombuk. Det synes jeg ser pænt ud.
Midt på brystet har jeg sat et gråt palliet peace tegn...  Det er jeg vild med, selv om at manden spurgte "er det til dig ?" Ja, man er vel en gammel hippie !!..I formiddag var jeg også en lille tur i Salling, for der er RIVEGILDE i denne uge. Til jer som ikke ved hvad det er, kan jeg fortælle, at det er fantastiske gode tilbud på rigtig maaaange varer i hele stormagasinet. Det var nu ikke fordi jeg synes, at der var så meget at "rive" i. Det var måske fordi at jeg ikke rigtig vidste hvad jeg gik efter. Men det blev alligevel til en gråmeleret cardigan, som passer perfekt til netop PEACE t-shirten.

Nu vil jeg hygge mig med næste sy-projekt. Mere om det en anden dag.
Ha´en god fredag.

2 kommentarer:

 1. Rivegildet hørte jeg om i tirsdags fra ældstebarn. Kæresten og hun var afsted og havde fået en masse ting, til halv pris eller mindre: bl.a. skindjakke, vin, kjole og t-shirt. Mange penge sparet iflg. barnet, men jeg tænker: var det noget der var blevet købt til fuld pris ??

  Din t-shirt er lækker at se på: Jeg er også vild med peace tegnet, så det er lige en t-shirt for mig.
  Glæder mig til at se mere fra dig og symaskinen.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 2. Hej Lis. Tak for din kommentar. Jeg tror bestemt, at der har været mange gode køb til rivegildet, men man skal jo vide hvad men leder efter og mangler.
  Jeg mangler jo nok ikke noget siden der ikke faldt mere i posen :-) Jeg er bedre til at købe stof...

  Kh Mette

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...