torsdag den 28. juni 2012

Sommer-shopping-kup.

Hvor heldig må man være...
På vej til posthuset med et par bestillinger, kommer jeg forbi et par små, men rigtig gode butikker her i vores lille by. Mit øje fangede en rigtig fin NEONpink tunika på en gine udenfor butikker. Lige en farve mit øje straks så...
Faktisk er butikken en forholdsvis ny brudesalon, men jeg havde hørt, at hun var begyndt at forhandle noget tøj, bla. i mærkerne Kaffe, Saint Tropet og Cream mm.
Jeg skulle selvfølgelig liiige kigge lidt.
En halv time senere kom jeg ud med fire stykker lækkert sommertøj til sølle 500,- krFlere af tingene var nedsat med 50 % og det er da noget der duer...


En lækker lækker top i fine sarte creme og lysegrå farver. Den er jeg ret vild med... Se bare den fine flæse :-) - 50 %   nu 149,-


Der næst en meget anvendelig let tunika i krøllet look og med lange ærmer i hvid.
Den er da bare super med mine stjerne-tørklæder synes jeg. Haps... - 40 %


Det blev også til en lille fin top i hvid med et fint creme broderi. Den var nedsat fra 269,- til 75,- kr.
Den kom da også lige med hjem...


Til sidst røg også denne tunika i posen. Den er jeg faktisk lidt i tvivl om...!!  Jeg kan rigtig godt lide farven, den er nemlig mere creme end de andre ting. Den er da også meget sød med knapperne, men jeg er lidt i tvivl med blonden. Nu er den kommet med hjem til spotpris. Så må den pimpes med et tørklæde og måske en cardigan med lidt farve.


Ja, fine køb. Jeg er ret godt tilfreds :-)

Igår lå der et nyt magasin i min postkasse. Jeg er begyndt at abonnere på SYmagasinet. Igen må jeg vel hellere sige. Dengang det hed Ingelise, holdt jeg det igennem en årrække, men på et tidspunkt syntes jeg at modellerne i bladet var meget ens og derfor opsagde jeg bladet.
Det sidste stykke tid har jeg hentet magasinet på biblioteket. Men pludselig kommer jeg i tanke om en model og så er det altid i det blad jeg lige har afleveret. Derfor bestemte jeg mig for at holde bladet igen i en periode. 


Faktisk har jeg også lavet et abonnement på Burda style. Det er dejligt med lidt ny inspiration, så jeg glæder mig til det snart ligger i min postkasse.

Iøvrigt kan jeg se at jeg nærmer mig de 200 faste læsere. Fantastisk...og hjertelig velkommen alle I nye :-) Jeg er så glad for at I læser med. Det skal da bestemt fejres med en GIVE AWAY her på min blog. Jeg vil straks gå i tænkeboks, for at finde ud af hvad gevinsten skal være. 

Ha en dejlig sommer aften. Vejret er jo fantastisk lige nu :-)


9 kommentarer:

 1. Jeg kan godt forstå at du blev nødt til.at købe de 4 stykker tøj. Jeg sidder her og savler over dem. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Charlotte. Ind imellem er det rart med lidt "købetøj". Især fordi jeg syer rigtig meget til mig selv og så var det jo et kup.

   Kh Mette

   Slet
 2. Det er flot. Nu må den sommer så godt komme for alvor :O)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Helle. Ja jeg hepper også på sommer nu...

   Kh Mette

   Slet
 3. Det er flotte ting du har fået på udsalget. Også mine yndlingsmærker :o)
  hilsen Mona

  SvarSlet
 4. Hej Mona. Tak, ja de laver faktisk nogle søde ting. Jeg kan rigtig godt lide det lyse look, med hvid, creme, sart rosa mm. Det er så fint sommerligt.

  Kh Mette

  SvarSlet
 5. Skønne indkøb og nu er sommeren (forhåbentlig) over os :)

  SvarSlet
 6. Hej Tove. Ja nu må sommeren være på vej. Nu er garderoben hvertfald på plads :-)

  Kh Mette

  SvarSlet
 7. Ser meget gode casual tøj skal være meget komfortabel. En meget behagelig følelse

  http://www.billigebrudekjoleronline.dk/

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...