lørdag den 23. marts 2013

Forårs garderoben tager form...

Symaskinen kører på livet løs... Det er nemlig forårs og sommer tøjet der syes på. Det er dejligt, at have lidt nyt når sneen endelig forsvinder og temperaturerne bliver lidt lunere.

Hele stakken ligger og pynter på sy-værelset og der er meget mere på vej.
Jeg hygger mig med at sidde og sy og det bliver vist også der det meste af påske ferien kommer til at blive brugt. Vores planer var ellers anderledes... Campingvognen skulle frem fra sit vinterhi og støves af og pakkes ud på forårspladsen i Løkken, men på grund af kulden har vi valgt at vente lidt.

Nu bliver det i stedet et besøg i Århus, lidt shopping og et besøg i min yndlings-stofbutik City stoffer.
Hygge med god mad, en god film i TV eller måske i biografen og lidt i den stil. Det bliver kun os to "gamle" for yngste drager til Tyrkiet sammen med en ven og hans familie. Det bliver skønt for dem. Der er temperaturen noget bedre end her.


 Nå ja... så har jeg jo også lovet at sy denne Marapytta jakke færdig til mellemste. Hun vil gerne have den på til eksamen efter påske og sidste gang hun gik til eksamen i en Marapytta jakke bragte den åbenbart held :-) Hun fik ihvertfald top-karakter så vi prøver lykken igen :-)Der er gjort klar til at sy bånd på alle sammensyningerne, så der ligger stadig nogle timer i den. Stoffet er en lækker Liberty, som jeg havde med hjem fra vinterferien i London.

Nu kalder køkkenet vist... I aften bliver huset nemlig fuld af gæster. Vi fejrer ældste sønnen idag. Han fylder nemlig 28 år idag - hvor blev alle de år lige af ? Han har inviteret til lækker aftensmad... selvfølgelig hjemme hos mor og far. Ha ha... hvornår stopper det mon ? :-) Ej det er nu meget hyggeligt. Ihvertfald STORT tillykke til dig, Rasmus.

7 kommentarer:

 1. Hvor fedt du rigtig er i gang og så flittig du er med de quiltede jakker!! Jeg må indrømme at jeg kun har lavet en og det var den jeg lavede da jeg har på workshop for 1,5 år siden. Må vi ikke se nærbilleder af de andre ting du har syet? Knus fra viola

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Viola. Jeg er helt vild med at sy de quiltede jakker. Ind imellem er det dejligt med et sy-projekt som udfordrer mine sy-evner. Jeg bliver træt af at sy t-shirts og lignende i længden. Både min mellemste og jeg er vilde med jakkerne og bruger dem som cardigan mens der er koldt og jeg havde jo masser af stof med hjem fra London til flere jakker. Jeg skal tage nogle billeder af de færdige ting her i løbet af påskeferien :-)

   Kh Mette

   Slet
 2. So many delicious fabrics! :) xo

  SvarSlet
 3. Hvor er du bare flittig. Håber den nye jakke bringer lige så meget held til din datter.
  Tillykke med sønnen - det der med god mad hjemme ved mor, kan jeg nikke genkendende til ;O)

  Mona

  SvarSlet
 4. Hej Mona. Ja der ryger noget igennem maskinen i øjeblikket og det er bare skønt. Vi må håbe at der er held med næste jakke også, men jakken alene gør det nok ikke :-) Vi fik fejret sønnen og både han og alle gæsterne hyggede sig.

  Kh Mette

  SvarSlet
 5. Det må være dejligt at kunne sy sit eget tøj.
  Så kan man jo få lige den garderobe man selv kan lide.
  Tillykke med sønnen.
  God og dejlig dag til dig.
  Klem Lonni

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...