søndag den 3. marts 2013

Habit jakke færdig og afprøvning af et nyt mønster.

Indimellem vasketøj, indkøb og rengøring, er der blevet tilbragt tid bag symaskinen. For et par uger siden syede jeg en habit jakke som kun manglede knaphuller og knapper og nu er den færdig.
Jeg er ikke helt tilfreds med resultatet, for jeg synes at kraven er blevet lidt bumlet og ikke helt skarp i kanterne. Samtidig drillede knaphullerne mig en hel del. Om jeg forstår det, når jeg har en symaskine som kan lave fuld-automatiske knaphuller !... Der går vist alllt for lang tid imellem jeg syer knaphuller.

Men færdig er den og jeg skal såmænd nok få den brugt. Heldigvis er den mørk, så ser man ikke alle "helligdagene" så tydeligt. Hele jakken er syet af lagervarer, altså er der intet købt for at lave denne jakke :-)


Jeg har også fået syet en t-shirt/tunika i et nyt mønster, som jeg har lånt af en af mine sy-veninder.
Det er en test model, altså skulle jeg lige afprøve modellen inden jeg klipper i mit fine Liberty jersey, som jeg havde med hjem fra vinterferien i London.

Den er blevet rigtig god, så jeg kan roligt klippe endnu en. Modellen er fra Onion 2035 og det er faktisk en kjole, men da jeg næsten aldrig går i kjole har jeg afkortet den til tunika længde.

Desuden har jeg lavet tre små læg under bærestykket ved at lægge 4,5 cm til i midt for fold og derefter lægge tre læg a´ 3 cm. Denne tunika er også syet af stof fra lageret.
Det er dejligt at få tyndet ud fra lageret og samtidig få afprøvet nye mønstre.

6 kommentarer:

 1. Du har rigtig haft gang i symaskinen - det ser flot ud ;0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja der har været tid ved symaskinen - dejligt :-)

   Kh Mette

   Slet
 2. Flotte ting. Så dygtig du er til at sy :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Mona. Selv om at jeg syer meget, så er det ikke altid at det bliver helt som håbet. Her tænker jeg især på de "helligdage" på jakken. Men pyt :-) Sådan er det vel også engang imellem med strikkeriet.

   Kh Mette

   Slet
 3. Tusind tak Helena :-)

  Kh Mette

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...