onsdag den 13. november 2013

Fine hjemmesko i Blafre elefanter.

Forleden så jeg at Line med bloggen Marapytta havde syet de sødeste hjemmesko og samtidig sælger hun mønsteret på de søde sko. Det måtte jeg jo afprøve, så derfor blev mønsteret bestilt i str 20/21.

I skabet havde jeg noget Blafre stof med elefanter som kunne bruges til yderstof, noget brunt bomuldslærred til foer, samt en stump quiltevat til at give lidt volume. Sålerne er ruskind, så skoene ikke bliver glatte at gå i.

Ruskindet har jeg bestilt hos Læderiet i Århus, og der kom en hel kasse i de farver jeg havde ønsket mig. Så nu er der såler til massevis af sko...

Det første par hjemmesko har været en test-model, men de er utrolig nemme at sy for Line har lavet en flot tutorial, som ligger på hendes blog. Så er det bare at følge billederne et efter et…                                                                          Hjemmesko " in the making" step by step… I første omgang synes jeg, at skindet var for kraftigt, men undervejs som skoen blev syet færdig virkede det alligevel til at være den helt rigtige kvalitet. Det var iøvrigt meget nemt for min symaskine, at sy i og jeg brugte bare en universal nål. Derimod var det ikke muligt, at samle stof og skind med knappenåle, derfor måtte jeg bruge papir-clips.
Super søde hjemmesko :-)


14 kommentarer:

 1. Søde hjemmesko,dejligt i en kold tid for små fusser;0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Laila. Tak, ja de er rigtig lune her til vinter.

   Kh Mette

   Slet
 2. sikke fine hjemmsko- ser ikke så omstændigt ud som jeg egentligt havde forestillet mig....hmmm...
  lækre og varme- perfekt til tiden vi kommer til nu:O)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak. Jeg var også spændt på om de var svære at sy men nej… den fine billed-beskrivelse som Line har lavet gør at det er super nemt. Jeg skal bestemt sy flere.

   Kh Mette

   Slet
 3. De er så smarte - og nok ikke helt nemme at lave - men du kan hihi:0)
  Nogen blever glade for de fussevarmere:0)
  KH Iben

  SvarSlet
 4. Hej Iben. Ja de blev ret lækre og faktisk nemme at sy efter Line´s billedbeskrivelse. Jeg har et dp-barn som snuppede dem og løb i dem hele formiddagen :-) Så blev modellen da afprøvet og nu ligger de i "reserve-kassen"

  Kh Mette

  SvarSlet
 5. Hej Mette.
  Hvor er de bare fine, jeg har også mønstret, men mine unger er vist for store. Mon ikke snart der kunne komme flere småfolk i bekendtskabskredsen eller familien??? Ellers må jeg i gang med at skalere op...
  God kreativ weekend.
  Kh.
  Karen

  SvarSlet
 6. Hej Karen. Tusind tak :-) Vi har heller ingen små børn i familien, men det afholder mig ikke for at prøve at sy de søde sko :-) De kan nemlig bruges til en lille barselsgave. Jeg elsker bare at sidde og sy sådan nogle hyggelige småting. God weekend til dig også

  Kh Mette

  SvarSlet
 7. Hvor er de bare fine. Jeg har også et mønster liggende - så mon ikke de bliver prøvet af snart :-)

  SvarSlet
 8. De er god nok kære i det stof :-)

  SvarSlet
 9. Super fine, dejligt stof du har valgt :-)

  SvarSlet
 10. Hej
  Jeg blev så "forelsket" i dine små futter. Du skriver, at du købte mønster. Jeg klikkede frem til hendes blog, og ville bestille mønster, da jeg skal have lavet 3-4 barselsgaver. Men..... hun skriver, at hun ikke sælger sine mønstre. Øv øv. Hvordan gjorde du ????????? De er bare så fine.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...