søndag den 29. december 2013

Søndag uden planer…og dog.

Søndagen var helt uden planer fra starten, men det holdt ikke længe. Jeg tænkte, at det nok var smart at få handlet til nytårs aften, som vi fejre med to hold naboer.

Efter en tur i Føtex tog jeg hul på bageriet. Der blev bagt flutes til forretten og kerne-knækbrød til skrup-hjem-osten. Vi står nemlig for forretten og skrup-hjem-maden i år. Desuden er par grov brød til de næste dage.


Det er rigtig dejligt, at de ting færdige, så skal jeg bare have lavet forretten imorgen og så er der ellers dømt store sy-dag. Jeg har klippet til en af Onions kjoler i det lækre stof med sikkerhedsnålene. Stoffet er fra Margot kjoler´s kollektion og kjolen kan købes på deres hjemmeside til næsten 1300,- kr. Min kommer til at koste mindre end 200,- kr. Se så er det dejligt at kunne sy selv :-)


Forleden til årets julefrokost var manden så heldig at vinde to røde viskestykker… Efter min mening manglede de lidt pynt og det fik de da de kom en tur igennem broderi maskinen.Sådan… og endda med køkken-tema…. Nu klar til brug.

8 kommentarer:

 1. Mums, de der flütes og knækbrød. Kunne du ikke tænke dig at dele opskriften?
  Godt nytår :)
  Kh Lena

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lena. De smager rigtig dejligt og jeg deler gerne opskrifterne. De kommer senere her på bloggen.
   Godt nytår.

   Kh Mette

   Slet
 2. Den broderimaskine kan altså nogle ting, må jeg spørge hvad du har givet for den?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Helena. Ja den maskine kan mange ting :-) Meget mere end jeg har lært på nuværende tidspunkt, men jeg elsker den. Jeg ved faktisk ikke helt hvad den koster for jeg gav min gamle broderimaskine i bytte og så købte jeg også en Janome Cover Pro. Men prøv at søg på nettet eller ring til Kjærsgaard i Hjørring.
   Godt nytår.

   Kh Mette

   Slet
 3. Det ser rigtig lækkert ud dit brød, og stoffet med sikkerhedsnåle er rigtig sjovt ;0) skønt når man selv kan ;0)

  SvarSlet
 4. Hej Lykke. Tusind tak :-) Stoffet med sikkerhedsnålene synes jeg også var så skægt. Da jeg så fik at vide, at det var det samme stof som der er syet Margot kjoler af…ja så blev det jo meget sjovere. Ikke mindst økonomien i min kjole…
  Godt nytår.

  Kh Mette

  SvarSlet
 5. Hej Mette. Hvor må det være dejligt at være så ferm med en symaskine.

  SvarSlet
 6. Hej Mona. Jeg elsker jo mine symaskiner lige så meget som du elsker garn og strikkepinde. Jeg er jo så imponeret af alt det lækre strik du tryller af pindene. Jeg ville ønske at jeg kunne det samme. Desværre er min tålmodighed sjældent så lang og min ene skulder vil ikke være med ret længe når det drejer sig om strik. Dejligt at vi har hvert vores krea-interesse-område :-)

  Godt nytår

  Kh Mette

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...