fredag den 27. december 2013

Fridagene mellem jul og nytår.

Så nåede vi fridagene mellem jul og nytår, hvor jeg idag har haft en aftale med min symaskine forhandler. Jeg skulle have lidt undervisnings-fif i mine symaskiner, som jeg købte tilbage i foråret. Jeg havde selv valgt først, at få lidt undervisning nu, hvor jeg har syet på dem i en periode og havde nogle spørgsmål. Jeg gik derfra med nogle gode tips og tricks og imorgen vil jeg prøve det lidt af.

Idag har vi trængt til lidt andet mad end det lækre julemad, som vi har fyldt maverne med de sidste juledage. Derfor har jeg bagt pita brød, som vi fik til aften med lækker sprød salat, rejer og tun. Det smagte dejligt og faldt knap så tungt i maverne…


Opskriften på pita brødene har jeg fundet hos Valdemarsro.dk


Der er også blevet tid til symaskine hygge i juledagene. Jeg har afprøvet en broderi-mønster som jeg har købt hos Embroidery Garden. Hold da op jeg kom på prøve… Det var virkelig svært at finde ud af. Det er syet "in the hoop" og jeg ved ikke hvor mange gange jeg måtte pille l….. op og gå tilbage i mønsteret. Men endelig lykkedes det, at få et nogenlunde resultat ud af maskinen. Men nu er det meget nemmere at gå til, for nu kender jeg processen og kan undgå alle de fejl jeg lavede i den første test model.
Weekenden står for døren og imorgen skal julen pakkes væk. Derefter er det sy tid, så jeg ikke glemmer alt hvad jeg lærte idag :-)

God weekend.


7 kommentarer:

 1. Mums de pitabrød ser lækre ud, det er også en af mine livretter, især fordi man jo selv kan putte alt det lækre salat i.

  Og sikken en lækker ugle du har fået lavet, den er virkelig Flot.

  Du ønskes et rigtig godt nytår Mette,

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Helena. Ja nu kunne vi ikke klare mere fed julemad og så var det jo oplagt med pitabrød. Uglen er jeg ikke helt tilfreds med . Der er mange fejl i den, men nu ved jeg hvordan jeg skal gribe den an. Dog tror jeg ikke at jeg får syet flere for jeg har lige opdaget, at der ikke er en mindre størrelse med i mit mønster og denne er al for stor, ca 22 cm høj. Jeg troede at det var i mobil størrelse…. :-)

   Kh Mette

   Slet
 2. Den er så sød din ugle ;)
  De har mange fine broderier.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Yt. Man kan købe sig fattig i de fine mønster :-)…

   Kh Mette

   Slet
 3. Hej Mette
  Det ser flot - og meget avanceret - ud. Det ser ud til at være en symaskine ud over det sædvanlige ..

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Mona. Tak, men også fyldt med fejl… Min maskine er en avanceret en af slagsen og jeg elsker den :-)…

   Kh Mette

   Slet
 4. Nuuij - hvor er den FIN!! Hold nu op, det flot håndværk! :)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...