søndag den 22. december 2013

TÆT PÅ PINLIGT… og glædelig jul.

Ja, det er jo tæt på pinligt, at der ikke har været liv på bloggen siden sidst i november, men det er bestemt ikke fordi krea-livet er gået i stå…. nærmere tværtimod.

Der er blevet syet til den helt store guldmedalje. Både til byttehandler på Instagram og tøj til mig selv.

Selv en lille hue til mig selv er kommet til verden hen over de sidste par aftener og jeg er jo slet ikke en strikke pige.  Jeg havde nemlig købt en pels pom-pom sidst jeg var i City stoffer i Århus og den har ligget og ventet på huen, men nu er den altså klar og jeg er klar til vinter vejr med sne og kulde ( som iøvrigt gerne må vente med at komme. Jeg elsker nemlig grønne vintre )

Huen er strikket at rest-garn fra lageret. To tråde Blackhill højlandsuld og en tråd Super Kid mohair fra Garnudsalg.  Farverne kan jeg desværre ikke huske…Nå ja… Så har vi fået kat :-)  Eller næsten da… Igår var jeg et smut i Stof og stil i et andet ærinde, men på vej ud af butikken, så jeg de sødeste små puder. Dem kunne jeg bare ikke stå for og med hjem kom et forstykke med et fint tryk af en lille kattekilling. I gemmerne fandt jeg grå stof til bagsiden og jeg havde en stump turkis tittekant som røg med i syningen. Nu har vi den fineste lille pude på ca. 20 x 20 cm med en kat på. Desværre synes både min datter og mand at den er rædsom, men nu står den i sofaen og pynter og der bliver den stående. Bum… ha ha.


Der har slet ikke været jule sysler på bloggen i år. Årsagen er at der slet ikke er blevet lavet noget jule sysleri. Jo der er blevet bagt pebernødder, men de er spist og der bliver ikke bagt flere. I julen nyder vi bagerens. Så er det blevet lavet kalender dekoration, men den er ikke værd at vise frem idag d. 22. december for der er ikke meget tilbage af den og granerne drysser…

Derimod har jeg et nytårs forsæt til mig selv. Nemlig at der skal mere liv på bloggen i 2014. Mere end der har været den seneste tid. Efter Instagram er kommet ind i mit liv, er det blevet en tidsrøver på bekostning af bloggen. Det skal der laves om på…

Rigtig glædelig jul til jer alle i blog-verdenen.


6 kommentarer:

 1. Huen er skøn! Gid man kunne den slags. Og puden er da for nuttet - måske et emne for en give away, hvis den alligevel ikke må bo hos jer. Glædelig jul - glæder mig til mere liv på bloggen i 2014. Kh Mette :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Mette. Ja huen endte med at blive meget god selv om jeg ikke er en strikke-pige. Puden er jeg vild med men familien mobber mig med den. Så for at trodse familien tror jeg at den bliver stående :-) Men en lille pude som give away var måske en udmærket ide, så kan jeg jo fejre bloggens glemte 3 års fødselsdag i november. Vi må se hvad det nye år byder på. Rigtig glædelig jul til dig og din familie.

   Kh Mette

   Slet
 2. Rigtig fin hue - håber snart at få tid til at få strikket en til mig selv - har masser af restegarn liggende, som ville passe perfekt til projektet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anne. Tusind tak for din hilsen. Du må da igang med et lille hue, et hurtigt lille strikke projekt hvor man kan få brugt alle resterne. Rigtig glædelig jul.

   Kh Mette

   Slet
 3. Hej Mette. sikken flot hue ! jeg må vist også igang med sådan en med kvast - den pynter. Og kattepuden er jeg ret vild med. Hos Salling har de også puder med dyreprint - og de er bestemt ikke billige .. Det må være fantastisk lige at kunne flikke en pude sammen af den kaliber.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Mona. Tak :-) Pels pom pomérne er så fine. Jeg håber at den tiltrækker sig opmærksomheden fra huen, for jeg er bestemt ikke en strikke-ekspert og så ses alle fejlene forhåbenligt ikke :-) Puden er et lille hurtigt sy-projekt til ingen penge, men jeg mener godt nok at jeg så de fine puder i Salling´s katalog, noget dyrere end denne hjemmesyet.
   Rigtig glædelig jul.

   Kh Mette

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...