søndag den 27. marts 2011

Skønt blogtræf i Aalborg.

Jeg har haft en rigtig dejlig lørdag til blogtræf i Aalborg. Der var Lone fra ilonesfodspor som havde arrangeret dette store arrangement. Endnu engang tusind tusind tak til dig Lone. Det var sjovt at møde de forskellige piger bag mange af de blogs jeg følger.
Dagen begyndte kl 11 hvor vi startede med en kop kaffe og lidt sødt imens dagens program blev præsenteret. Flere kreative bloggere havde lavet forskellige workshops hvor vi andre havde mulighed for at lære lidt nyt under kyndig vejledning. Tiden fløj afsted og pludselig var der lavet lækker frokost til os. Skøn buffet med div.tærter-salater-frikadeller-skinke og lækkert brød.Eftermiddagen forsvandt lige så hurtigt som formiddagen og jeg nåede desværre ikke omkring alle workshops. Jeg prøvede stumpwork. Det er en slags 3d-broderi. En rigtig sjov måde at brodere på men ret tidskrævene. 


Jeg fik også lavet en fin ugle hvor man arbejder med maling og blonde for at få det fine mønster frem. Det var kirkeby som stod for denne workshop. Dem tror jeg bestemt at jeg skal lave flere af herhjemme.


På billedet ser du også de flotte blomster jeg fik lært at hækle takket være Tina med bloggen bassebufas. Jubii....så er der håb for et tørklæde. 
Tak til Unikarina for det lækre stykke stof. Jeg betænker Japan.

Jeg prøvede også at lave et armbånd i landkort men blev ikke helt færdig med at hækle så her er der lidt hjemmearbejde at gøre. Min datter på 13 år har allerede lagt billet ind for et magen til så det var godt jeg fik købt lidt ekstra landkort med hjem. Det var Miss AD som lavede denne workshop.

Så var det kaffe med boller og de flotteste lagkager jeg længe har set.

Udover at stable dette blogtræf på benene havde Lone også sørget for goodie bags til alle.
Fantastiske sponsergaver til alle.

Fine perler fra Perleplus
Shoppingbag fra IKEA
Skøn bog om engle fra AV-form
Dejligt stykke stof fra Rikki Tikki
Fin lampe fra Lene Bjerre
Kreative ting fra Creative Companyog sørme om ikke jeg var heldig at vinde billetter til en forestillling på Aalborg Teater.


Sikke en skøn dag. Endnu engang tak til Lone og alle jer som deltog i blogtræffet.
5 kommentarer:

 1. Hej Mette
  Tak for i går, det var bare en fin dag! Og så fedt at du vandt billetter til teatret - god tur! Hm, jeg mangler også kanten på mit armbånd, så må hellere i gang med hæklenålen!
  Hilsen Mette

  SvarSlet
 2. Hej Mette. Ja det var bare smadder hyggeligt. Dagen fløj afsted. Kanten på mit armbånd må vente til imorgen for jeg er helt bidt af at hækle de blomster som Tina (bassebufas) lærte mig.

  Kh Mette

  SvarSlet
 3. Hej og tak for de søde ord. Dejligt at læse rundt omkring i blogland at I har hygget Jer.

  Tak for det du bidrog med, nemlig godt selskab. Vi kunne jo ha siddet der endnu..

  Lone

  SvarSlet
 4. Ja super hyggelig dag som nemt ku' ha' været længere ;0)

  SvarSlet
 5. Hej Lone og Merete. Ja vi kunne nemt ha siddet der endnu :-)

  Kh Mette.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...