onsdag den 30. marts 2011

Forårs blomster.

Jeg har rigtig fået styr på at hækle blomster da jeg var til blogtræf i lørdags. Se så mange.......


Det værste bliver bare at hæfte alle enderne. Jeg havde ellers "aftalt" med mig selv at efter hver 10 stk skulle der hæftes men det blev åbenbart glemt i farten. Det er bomuldsgarn fra lageret jeg bruger og det skulle gerne blive til et tørklæde. Et meget farverigt af slagsen. Næste gang vil jeg vælge mine farver med omhu.Min blogtræf ugle har også fået øjne. Små grønne knapper var hvad knapkassen kunne klare. Nu hænger den og holder øje med hvad der sker udenfor.


Også mit armbånd lavet i landkort på blogtræffet er blevet færdigt. Der er hæklet en lyseblå kant af Rasmillas yndlingsgarn. Det er blevet rigtigt fint.Ha en dejlig onsdag. Her skinner solen.

11 kommentarer:

 1. Jeg bliver altså lidt misundelig over at høre om så dejligt og godt organiseret et blogtræf! Er de mon altid i Jylland eller på Fyn, det ser sådan ud. Det er nogle meget fine ting du har lavet :)
  kh Anne

  SvarSlet
 2. Sagde Tina ikke at du skulle hækle blomsterne sammen, så du slap for så meget hæfte-arbejde? Nå, jeg har jo ikke så meget forstand på hækling, og det blev ved den ene blomst for mig indtil videre. Fin ugle :-)

  SvarSlet
 3. Hej Almas mormor. Det var et meget hyggeligt træf og jeg tror da bestemt at der også dukker noget op i nærheden af dig.

  Hej Merete. Tak for sidst- det var hyggeligt. Det er lynhurtigt at hækle disse blomster. Jeg er helt bidt af det....

  Hej Anita. Også tak for sidst til dig. Jo det var jo det Tina sagde :-)..men det er jeg ikke helt sikker på at jeg har styr på hvordan man gør. Jeg skal lige udtænke i hvilken facon tørklædet skal være :-)

  Kh Mette

  SvarSlet
 4. He, he jeg har også forårsblomster på min blog, men dine er rigtig fine.

  SvarSlet
 5. De blomster ligge godt i hænderne ♥
  God arbejdslyst med enderne, forhåbentlig kun en pr. blomst ☺

  SvarSlet
 6. Hej Lene. Nu har jeg set dine forårsblomster og det er da skønnere end mine. Jeg glæder mig til at få plantet lidt i mine krukker-indtil videre er det kun blevet til lidt påskeliljer. Men vejret her er jo heller ikke så godt som hos dig. Jeg bliver altså lidt misundelig på sol og varme som I har men her skulle det blive fint på lørdag.

  Hej Henriette. Ja blomsterne er super nemme og hurtige at lave. Øhh jeg har da to ender på hver...... Det er nogle rigtig fine flaconer du laver.

  Kh Mette

  SvarSlet
 7. De er da rigtig fine dine blomster.

  Jeg selv nåede desværre ikke at frekventere "hækleskolen". Fik dog hæklet rundt om et armbånd... Men jeg må vel bare høre min mor om hjælp. Vi har bare en tradition for at hun belærer og jeg smider med det og opgiver.

  SvarSlet
 8. Hej Sverigestossen. Tak for din hilsen. Men du nåede til gengæld at lave flettet armbånd- det nåede jeg desværre ikke. Det må blive en anden gang.

  Kh Mette

  SvarSlet
 9. Der blev jeg lige grøn af misundelse.. De hæklede blomster ville jeg nemlig også gerne lære at lave.. men de så svære ud.. Det må jeg altså ha lært.. Hvor er de bare flotte.. You can do it - heldige dig..
  KH Iben

  SvarSlet
 10. Hej vidunderlige univers. Jeg troede også at de var svære at lave men nej....det er super nemt. Du må springe ud i det.

  Kh Mette

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...