onsdag den 21. marts 2012

Gået "sy-amok"....

Igen er jeg da vist gået helt sy-amok med disse penalhuse. Jeg blir aldrig træt af at sy dem. Jeg synes, at de er meget anvendelige til opbevaring af alt muligt. Denne gang er det svært at vælge en favorit, synes at de er så fine hver for sig....Nu kommer de på Trendsales.

Ha en dejlig solskinsdag.

18 kommentarer:

 1. Hihihihi hvor er det dejligt at se at der er andre en mig, hvor der er gået sy boks i den :-)

  De er bare såååååå hyggelige at lave :-)

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Marianne. Ja der syes bokse overalt, men de er altså også fine og meget anvendelige. Jeg bruger dem til alverdens ting og de er så hyggelige at lave.

   Kh Mette

   Slet
 2. Dejlige farver, hvor er de skønne :o) Tror snart jeg må købe et af dig til mine blyanter osv, men det er godt nok svært at vælge farve :o)
  Knus Kathrine

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Katrine. Disse stoffer er rigtig flotte, så det er rigtig svært at vælge. Nu ligger de allesammen på Trendsales, hvor de kan ses enkeltvis. Du siger bare til så finder vi ud af noget ;-)

   Kh Mette

   Slet
 3. Hvordan finder jeg dig på trendsales. Jeg kan åbenbart ikke finde ud af at søge på brugernavn..?
  Har du måske et link til det...?

  SvarSlet
 4. Hej Katrine. Nej et link har jeg desværre ikke. Men mit brugernavn er Pfaffmig. Ja det er et underligt navn... ha ha.

  Kh Mette

  SvarSlet
 5. hej Mette
  hold da op sikke flotte og dejlig mange ..
  håber du får dem solgt ...hvis altså du kan nænne det :O)
  knus♥

  SvarSlet
 6. Hvor er de flotte :) Kan man købe et mønster på dem et sted? For så vil jeg helt sikkert forsøge mig med at sy sådan et.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Gustavs mor. Der ligger en rigtig fin DIY hos All momas quilt. Der kan du se step by step hvordan du syer den. Rigtig god fornøjelse.

   Kh Mette

   Slet
  2. Tusind tak :) det må prøves :)
   Rigtig go' aften.

   Kh Gitte

   Slet
 7. Hej Mette!

  De er bare SÅ fine. Jeg kunne godt bruge et nyt penalhus, det der matematik og kemi trænger til lidt farve :) Jeg kan heller ikke finde dig på trendsales... Hmm... Jeg prøver lige igen, men ellers kan vi måske finde ud af noget? Jeg bor jo lige ved siden af, nærmest ;)

  Kh Eva

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Eva. Du skal være velkommen. Bor du tæt på ? :-) Der skal bestemt farve på matematik og kemi ellers bliver det da alt for tørt.
   Ellers er mit brugernavn Pfaffmig.

   Kh Mette

   Slet
  2. Jep - med mindre jeg husker helt forkert ;) Vi snakkede om det til kreadag i Århus. Jeg fandt dig på TS, det hjalp da jeg fik puttet nok f'er på! Men jeg havde forelsket mig i det med de brune/gule elefanter og det kan jeg ikke se på TS. Er det væk?

   Slet
 8. produktiv må man sige ;0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Merete. Nemlig....når man først får begyndt, så er det ikke til at stoppe igen.

   Kh Mette

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...