torsdag den 17. november 2011

En ny model....

For et par uger siden skulle jeg have været til bloghygge med en masse andre kreative bloggere. Desværre måtte jeg melde afbud. Planen var ellers jule-krea-hygge, hvor vi hver især skulle medbringe en juleide og materialer, så alle kunne prøve at lave ideen.
Min ide var at flette julestjerner i Liberty stof og jeg havde derfor klippet masser af strimler, så der var rigeligt til alle. Men da jeg nu måtte melde afbud, er skuffen jo fuld af strimler, og så mange stjerner får jeg ihvertfald ikke lavet. Hvad laver man så af de strimler ? Jo...en ny model af en toiletpung.Jeg har sat en pink murer-snor med et par perler i lynlåsen.
Jeg har strimler til en masse punge, så mon ikke nogen af dem skal bruges til årets pakkespil.
Så hvis du mangler en ny kosmetikpung i lækkert Liberty, så er det mine pakker du skal gå efter....

5 kommentarer:

 1. øv hvor ærgeligt du ikke kom med til krea-hygge ..men heldigvis var strimlerne jo ikke spildt ..super flot pung der kommet frem :o) ...
  go fornøjelse med stjernerne
  knus♥

  SvarSlet
 2. Mega-flot kosmetikpung!
  Sjovt som vi er på linie: jeg har også tænkt at jeg vil lave de lækre flettede stjerner i år, og jeg har også længe haft planer om at lave nogle kosmetikpunge :)
  kh Anne

  SvarSlet
 3. AAAJJJ, de stjerne har jeg bare tænkt på at skulle lave i år. Har du fundet en DIY??
  Jeg vil rigtig gerne ha' et kursus i boxe (var der ikke en til forrige træf der også ville??)Vi må lige finde en dag...
  Og jeg vil så gerne lave en bytte handelmed tørklædet, men også gerne betale med cool cash!!

  SvarSlet
 4. Hej Marianne : Tak skal du have :-)

  Hej Anne : Tak og sikke sjovt at du har tanker om at netop disse ting. Stjernerne er rigtig sjove at lave. Jeg skulle måske have sendt en DIY med til dig. Jeg har jo en hel stak i overskud nu da jeg måtte melde afbud.

  Hej Lene : Jeps jeg har en DIY , som jeg sender til dig. så kan du komme igang. Vi må lave et boxe-træf. Tænker faktisk på om jeg skulle invitere til et lille træf engang i det nye år. Jeg vil stadig gerne lave en byttehandel, hvis du kunne være interesseret. Du er jo vaks med et par strikkepinde og jeg kunne også bruge lidt hjælp i broderi-kunsten,for ikke at tale om lidt "blog-teknik".

  Kh Mette

  SvarSlet
 5. Jeg er vild med din toiletpung, den er SÅ fin!
  Den måtte gerne ligge under mit juletræ:-)

  Hav en fantastisk dag.
  KH Berit

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...