søndag den 13. november 2011

Maler-weekend....

Weekenden er gået med at male. Ikke malerier, men vores køkken-alrum. Det har længe trængt til en kraftig opfriskning, men sådanne aktiviteter foregår kun i vinter-halvåret her, for resten af året bruger vi i vores campingvogn. Det er ikke mig der svinger maler-rullen.... næh den fornøjelse har manden i huset. Imens har jeg kogt hamburgerryg og stegt en flæskesteg og begge er nu skåret op til pålæg i bedste "husmor" stil. Der er også bagt et par banankager til fryseren af et par kedelige bananer.

Da vi var i hovedstaden i efterårsferien købte vi nogle magnet tavler i friske farver i Notre Dame. Jeg har glæder mig til at få dem op på væggen og det er de kommet nu. Fedt ser det ud...synes jeg.
Det første min datter sagde da hun så dem var "det ligner Windows logoet".... WHAT.... her er vi Mac-brugere....


Jeg må skynde mig at hænge noget op og skrive noget derpå for at "bryde billedet". Nu skal jeg ud og finde nogle smarte magneter eller lave nogle selv af fimo.

Jeg er også startet på julegave indkøbene og hvad er bedre end at starte med at købe en julegave til mig selv. Jeg har længe ...virkelig længe overvejet om ikke jeg skulle have et par gummistøvler fra Ilse Jacobsen. Jow...det skulle jeg og nu er det købt som en julegave fra manden (ja det er let for ham i år).


Så er det jo imorgen at min blog fylder et år og der trækker jeg vinderen af min fødselsdags-give-away. Du kan stadig nå at deltage- blot tryk på billedet øverst til højre så kommer du lige til siden.
Allerede nu kan jeg se at rigtig mange har været forbi og deltage og at der er rigtig mange nye læsere. Det er jeg rigtig glad for så hjertelig velkommen til jer. Mere om det imorgen....

Forsat god søndag.

5 kommentarer:

 1. Dejligt med en gave man ved man kan bruge ;0)
  Go' søndag til dig også.
  Låner du manden ud? - her ku' godt trænge, men det er mig, der svinger penslerne ;0(

  SvarSlet
 2. Hvor er de tavler dog smarte... Det er lige i øjet og min stil.. Blev sgu helt grøn... Jo jo men det er på den goe grønne måde :0) Støvlerne er osse fede.. Go gave..
  KH Iben

  SvarSlet
 3. Mmmm jeg ønsker mig også et par Ilse J støvler - smarte tavler. Nogle gange skal der ikke så meget til for at få forny det hele lidt :-)

  SvarSlet
 4. Hej Merete, Iben og Bettina.
  Tit er det ikke så meget der skal til for at forandre så jeg er glad for tavlerne. Støvlerne tror jeg også at jeg bliver glad for men nu skal de pakkes ind og under juletræet :-)

  Merete: Manden må hellere blive hjemme for jeg har flere steder som trænger og der er heldigvis mere maling i spanden :-)

  Kh Mette

  SvarSlet
 5. Ih nogle lækre gummistøvler.. Har selv lige købt et nyt par, de var dog på tilbud, og jeg manglede, så det var bare "almindelig" shopping :) Men dine er da meget federe må jeg indrømme.. suk ;)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...