onsdag den 17. oktober 2012

Nyt til klædeskabet.

Jeg har fået syet af de lækre stoffer, som jeg købte hos Citystoffer på min weekend tur til Århus.

Først er det blevet til en kort jakke/cardigan i det grå uld strik, med indsnit i halsudskæringen og i nakken. Den sidder helt perfekt med de indsnit og det er ikke sidste gang jeg syer denne model. Mønsteret er butikkens eget, som man får gratis ved køb af stof til modellen.

Den er blevet så lækker og den bliver helt sikkert en favorit. Jeg mangler kun, at sy knapperne i, så er den klar til brug. Min eneste bekymring er om den kradser på mine bare arme, så jeg er nødt til, at have en langærmet bluse på indenunder.


Jeg snuppede en lille bitte bid af det grå Mitsi Liberty, som ellers er tiltænkt til endnu en quiltet Marapytta jakke. Den syede jeg nederst på ærmekanten. Det er bare så fin en lille detalje synes jeg.


Jeg har også syet en tunika i noget chiffon-agtigt stof fra Stof og stil. Der er et broderet blomstermønster på. Det var temmelig "levende" at sy i, men resultatet er blevet fint synes jeg. Den grå strik er helt fin ovenpå denne tunika.


Igen er det modellen fra Burda nr 9/2012 jeg har brugt. Den sidder super godt med de anderledes indsnit og man undgår en masse stof der sidder og rynker i telt-facon :-)


Og nu blev det sørme også efterårs ferie her hos os. SKØNT og god ferie til alle jer andre...

14 kommentarer:

 1. vild flot cardigan, er også bare helt vild med City Stoffer og jeg bor blot 10 min. gang derfra, så den bliver flittigt brugt:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Pyhh... 10 minutter derfra. Det kan nemt blive meget dyrt :-)

   Kh Mette

   Slet
 2. De er begge vildt flotte. Du må have en rigtig god efterårsferie. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have. Det bliver skønt med en lille ferie.

   Kh Mette

   Slet
 3. Sikke et dejligt sæt du fik lavet dig - det tryk kjolen har er jeg vild med-- tror jeg engang har haft noget lignende i bukser - lidt tai agtigt, synes jeg:0)
  Go ferie...
  KH Iben

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Iben . Ja det er dejligt med lidt nyt til sig selv.

   Kh Mette

   Slet
 4. Citystoffer er en skøn butik :) jeg bor også rimelig tæt på den og elsker at komme ind i den ... Jeg har dog besindet mig en del og køber næsten ikke noget der inde ;-)

  Og en rigtig lækker cardigan og tunika du der har fået lavet :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Tove. Åhh du bor også tæt på... Vi mangler bare sådan en god stof butik her i Aalborg.

   Kh Mette

   Slet
 5. Så fint :-) skal forbi citystoffer imorgen, tror da lige jeg skal købe lidt til sådan en jakke, længe siden jeg har syet til mig selv!!

  SvarSlet
 6. Hej Nanna. Det skulle du gøre. Faktisk så hænger modellen i vinduet, som en lille sort jakke. Den er rigtig sød og så får du mønsteret gratis når du køber stof til modellen. Jeg ville ønske, at det var mig som skulle en lille tur forbi... Jeg glæder mig til, at se hvad du bliver fristet af.

  Kh Mette

  SvarSlet
 7. Fedt mønster især den på trøjen ... den ser super lækker ud.
  Kender du stof-stedet her i Rold? De har et stort udvalg ;0)

  SvarSlet
 8. Sikke et flot stykke arbejde du har lavet ( igen, igen )
  Er helt vild med jakke/cardigan.

  Mona

  SvarSlet
 9. Hvor er det en dejlig cardigan, og fin lille touch med liberty i ærmerne. Ja, jeg kender ikke butikken, - bor lidt for langt derfra, det ser ud som om, det er en spændende butik. Du laver altså nogle meget fine ting, de har en virkelig flot finish.
  God dag,
  Karen

  SvarSlet
 10. Smukke sager! Kan rigtig godt lide detaljen med de blomstrede kanter på ærmerne på den grå:-)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...