lørdag den 13. oktober 2012

Weekend i Århus.

I sidste weekend deltog jeg jo i Marapytta´s workshop i Århus, hvor jeg lærte at quilte og sy en af de populære jakker, som Line har designet.

Vi havde valgt, at lave en tur ud af weekenden og allerede fredag formiddag ankom vi til Århus. Der var nogle butikker, som jeg ville besøge og ellers bare shoppe rundt.

Vi ville også have besøgt Aros, for at se Edvard Munchs billeder, men desværre åbnede udstillingen først lørdag, så den må vi have tilgode til senere. Det gør iøvrigt intet, for Århus er en hyggelig by, så vi vender gerne tilbage.

En af de butikker, som jeg altid skal forbi er Citystoffer på Park Alle´9. Det er en dejlig stof butik fyldt med lækkerier. Jeg kan bruge rigtig lang tid derinde og udvalget er rigtig stort. Der er altid god hjælp til, at finde lige det man søger. Jeg kunne bruge rigtig mange penge derinde, men jeg beherskede mig, for tingene skal jo også syes og indimellem går det lidt langsomt ved symaskinen. Butikken sælger også garn, men det kiggede jeg slet ikke efter, jeg er jo mest en sy-pige !

Dog kom der lidt med i posen og jeg glæder mig til at få syet af det.


Yderst til venstre, er det en blød lækker kvalitet med lidt uld i. Koksgrå med lidt krøllet hør-look. Jeg skal sy en model fra det nye Ottobre Woman blad. En tunika/kjole som kan bruges over et par bukser.

Den lyse gråmeleret strik skal jeg sy en kort jakke af. Det er et af Citystoffers egne mønstre, som følger gratis med ved køb af stof. Metal knapperne er dertil.

Og stjernerne er jeg vild med. Det er en jersey, som jeg skal sy en top af. Jeg har kun købt 70 cm, men hvis der kan blive et lille kort ærme ville jeg blive glad.

Lutter lækre stoffer og jeg håber på lidt sy-tid imorgen. Der loves jo regn :-)

Efter kurset lørdag, ville vi ud i Århus og spise og sønnike havde anbefalet et godt sted, fra hans tid i Århus. Nemlig Mackie´s pizza. Det skulle bare være nemt og hurtigt, så vi fulgte hans anbefalinger.Det blev dog ikke til pizza, men en Pulled chicken burger med fritter. Hold da op siger jeg bare... der var mad til en hel hær !.. og det smagte lækkert.Derefter retur til campingvognen og et glas rødvin og Matador i flimmeren. Tidligt i seng, med anden bog i serien om Anastasia og Christian Grey.
Op søndag morgen og afsted til endnu en dejlig sy-dag, sammen med kreative piger og i løbet af søndagen tog alle de quiltede jakker form.

Det var en dejlig mini ferie i Århus og vi vender snart tilbage...


9 kommentarer:

 1. Det lyder bare som en super dejlig weekend med alt,hvad man kan ønske sig, jeg kan godt forstå, hvis det skal gentages. Århus er en skøn by, boede der i tidernes morgen under studierne.
  Du ønskes gode timer ved symaskinen - håber det bliver til lidt.
  KH.
  Karen

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, Århus er en skøn by med lækre butikker og det var et dejligt kursus.

   Kh Mette

   Slet
 2. Det lyder til at du har haft en dejlig weekend i min eller vores skønne by Århus, bor har nemlig selv:-) Og ja City Stoffer er en fantastisk skøn butik, var dernede så sent som i går, og fik købt en del ting, som senere vil blive afsløret på bloggen:-)

  Mvh helena

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Helena. Nå du bor også i Århus og kender Citystoffer. Det er en dejlig butik med et stort udvalg og god vejledning. Her i Aalborg har vi kun Stof og stil og Stof 2000 og dem kan man jo hurtigt overskue. Heldigvis er der ikke så langt til Århus, så hvis man mangler noget specielt, så er det nemt at starte bilen. Jeg glæder mig til at se hvad du får syet. Det er altid dejligt, at blive inspireret af andre.

   Kh Mette

   Slet
 3. Ja Århus er en dejlig by :-) og dejlige stoffer du fik med hjem!

  SvarSlet
  Svar
  1. Nemlig og jeps - dejligt med lidt nyt.

   Kh Mette

   Slet
 4. Åh det lyder som en hyggelig tur. Jeg drømmer også om en tur til Aros sammen med min mor og tænker faktisk på om hun skal have et weekendophold i julegave, sådan en mor/datter-forkælelses-tur :)
  Ku skisme være fedt hvis man bare ku spænde en vogn efter bilen og drøne afsted...
  suk
  kh Libbie

  SvarSlet
 5. Hej Libbie. Det er da en fantastisk ide med et weekend ophold til en tøsetur. Sådanne mini ferier er guld værd. Udstillingen med Edvard Munch er der vist helt til februar, så hvis I gerne vil se den er der jo mulighed. Så skulle du også slå et smut omkring Citystoffer og lade dig friste :-)
  Jow - den vogn er vi også glade for. Desværre er den mindste på 15 år ved at miste interessen så.... Men vi elsker den og nyder vores ture. Vi plejer at drøne til Italien hvert år. Selv om vi snød i år og tog en flyvemaskine... :-)

  Kh Mette

  SvarSlet
 6. Det lyder til at have været en hyggelig tur :-)
  Dejligt at du vil deltage i min give away.
  God aften til dig.
  Klem Lonni

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...