lørdag den 22. februar 2014

Masser af sy-inspiration i det nye Ottobre Woman forår/sommer 2014.

Det nye Ottobre Woman forår/sommer 2014 er udkommet og jeg plejer at købe bladet. Ja, faktisk får jeg en SMS fra kioskdamen, når det ligger klar i butikken. Det er da service.

Jeg er utrolig glad for bladene, som udkommer to gange årligt i februar og august, og syer rigtig meget efter dem. Jeg synes at der er mange gode og anvendelige modeller, som passer godt til min smag og mit behov. Jeg synes at størrelserne passer fint til mig, ellers er det let lige at tilrette efter behov. Størrelserne går fra 34 til 52 så det dækker de flestes behov.

Tit når jeg lige får en ide, så henter jeg hele stakken af bladene fra tidligere sæsoner og bladrer dem igennem og ofte finder jeg lige det jeg lige søger.

Også i det nye blad er masser af modeller som frister og inspirerer. Lækker habitjakke uden foer, syet i en kraftig jersey. Lette sommerkjoler i tynd jersey, som jeg bestemt skal have syet et par stykker af, nu hvor sommerferien går til Rhodos i 14 dage. Søde lette sommertoppe uden ærmer og shorts.

Jo der er masser at gå i gang med ved symaskinen.
Bladene udkommer også i en børne udgave og de er lige så inspirerende og fulde af gode ideer. De udkommer fire gange årligt og dem har jeg også været meget glad for at sy efter da yngste var lille.
Bladene kan også lånes på biblioteket, hvis du har lyst til at kigge nærmere i dem.

7 kommentarer:

 1. Det blad skal jeg vist have fat i, for der er der flere fine kjoler :) kh Pia

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja der er nemlig mange gode kjole modeller der i. Jeg har også planer om et par kjoler til sommer.

   Kh Mette

   Slet
 2. Utrolig lækkert blad du viser frem der. Hvor kan det købes henne ?

  Kh. Lis

  SvarSlet
  Svar
  1. Tror ikke vi har nogen kiosk i Kolding mere, som er så velassorteret som din. æv æv.

   Slet
  2. Jeg tror faktisk at du kan tegne et abonnement. Det kan man ihvertfald med børnebladet, for det fik jeg en overgang. Prøv at se på Ottobre´s hjemmeside om det er muligt at få det i postkassen.

   Kh Mette

   Slet
 3. uhh det blad ser godt nok spændende ud det kunne da være, at jeg skulle overveje at finde ud af hvor det kan fåes henne :-)

  SvarSlet
 4. Jeg ved at det kan fåes i bla. banegårds kiosker. Men måske kan man bestille et abonnement lige som jeg skriver til Lis.

  Kh Mette

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...