lørdag den 10. november 2012

Nye Småfolk farver.

Igår lå der er lille pakke i min postkasse.
Det var Småfolk stof i de nye farve kombinationer. Blå med grønne og turkise æbler og lilla med rød, pink og lys lilla æbler. Så flotte farver...

Stofferne er perfekte til mine frugtposer/navneposer og for at "teste" looket, syede jeg lige to fine poser til to små børn jeg kender. En til Adam og en til Feline.
Nu håber jeg at Adam og Feline´s mødre bliver glade for posen. Børnene er nok ligeglade, for de er små babyer.

Hvis du også ønsker dig en frugtpose/navnepose, så syer jeg dem gerne på bestilling til 99,- kr plus porto. Bare send mig en mail.
De kan også syes med Sovetrine elefanter, Blafre elefanter mm.

5 kommentarer:

 1. De er super flotte de nye farver :) Ønsker mig en broderimaskine, men sparer stadig op til den ;) Jeg må nøjes med at applikere bogstaver eller bruge strygestof til de frugtposer som jeg laver :)

  SvarSlet
 2. Hej Diana. Ja de nye farver er virkelig flotte. Min maskine er over 13 år gammel men syer stadig perfekt og jeg bruger den rigtig meget. Det er ikke så tit, at jeg bruger broderi-enheden. Det er mest til navne poser. Det er da en super ide, at bruge strygestof eller at applikere bogstaverne.

  Kh Mette

  SvarSlet
 3. Hej Mette. De er så fine dine poser, og stoffet er bare skønt.
  Vh. Karen

  SvarSlet
 4. Skønne farver poserne er i.

  Mona

  SvarSlet
 5. Syr du mon stadig disse skønne frugtposer? Og i så fald hvordan holder de sig efter vask/tørretumbling? Jeg har nemlig fået nogle andre, hvor broderiet trækker sig helt sammen og skal stryges hver gang.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...