tirsdag den 20. november 2012

Som juleaften...

Endelig...

Nu er der endelig kommet nye lamper til vores nye køkken. Faktisk har de været meget hurtige undervejs, for de blev bestilt søndag aften og tirsdag kl 11.10 kom pakkeposten med dem.
Det er da hurtig ekspedit...

Vi var ikke i tvivl ( eller jeg ) om, at det skulle være Vernon Panton´s Flowerpot, som skulle hænge over køkkenbordet. Vi skulle bare være helt sikre på farven.

Det sikre og ret kedelige valg, ville være de hvide, men da jeg jo elsker farver, så måtte der gerne være lidt spræl på. Sorte var oppe og vende enkelte gange, hvor imod jeg ikke har været i tvivl om de orange.

Nu er de kommet og hvor er de flotte. De passer perfekt til vores glasmosaik på væggen og det er det helt rigtige valg, at de blev orange.

Da det ikke er lykkedes os, at finde to af den gamle retro udgave, så valgte vi at bestille dem hos trendcorner.dk til en rigtig god pris.

Nu glæder jeg mig til, at manden kommer hjem fra arbejde, så de kan komme op at hænge, så vi kan få lidt mere lys over køkkenbordet.

Nu mangler vi bare at finde lidt lys til væggen. A la´noget uplights eller lignende. Vi har kigget rigtig mange steder, men der er bare ikke noget der falder i vores smag. Så hvis du kender til nogle flotte, lidt neutrale/hvide/lyse væglamper, så giv endelig lyd. Indtil da må vi klare os med det lys der er over vores spisebord.
7 kommentarer:

 1. De er så skønne de lamper - synes orange er en pragtfuld farve

  SvarSlet
 2. De er da bare helt perfekte i orange. Jeg har lige hængt en Flowerpot i gul op over min køkkenvask, og jeg har bestemt ikke fortrudt, at jeg valgte en med farve på

  SvarSlet
 3. Det er da en perfekt farve :) og når man ser på Verner Pantons ting, så er der som regel altid farver. Jeg er også vild med "bananen" eller "månen" - den synes jeg er så skøn ;-)

  SvarSlet
 4. De passer da perfekt ..
  rammer lige farven i fliserne.
  Det bliver rigtig flot
  hilsen Mona

  SvarSlet
 5. De er rigtig flotte i farven, og passer perfekt til fliserne, det bliver godt når først de hænger på det rette sted. ;O)

  Mona

  SvarSlet
 6. Hej Mette.
  Hvor bliver det bare flot, de passer rigtig godt til jeres mosaikker.
  God aften
  Hilsner
  Karen

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...