tirsdag den 23. april 2013

Mere øvelse...

Idag har jeg øvet mig lidt mere i at sy på den nye cover stitch maskine som jeg viste jer i går. Jeg fandt et stykke viscose i skabet fra en tidligere tur i Stof og stil og planen med det var en sommer top uden ærmer.
Jeg kiggede i mine Ottobre woman blade og fandt en top med små bise-læg ved halskanten. Egentlig er modellen beregnet til elastisk jersey, men jeg tegnede en størrelse større og målte hist og pist for, at få den til at passe nu da mit stof er uden stræk.

De små bise-læg blev syet og halskanten gjort klar til cover stitch maskinen. Igen idag gik det super med at sy på den. Nu kan jeg bedre ramme stofkanten på bagsiden så det ser pænt ud.Jeg havde kun købt 75 cm af stoffet, så hver en stump blev udnyttet da jeg skulle klippe skråbånd til halskanten og ærmekanterne. Men det gik selv om sammensyningerne sidder tæt !!...


Her er så hele toppen i fuld figur. Den bliver super lækker i sydens sol...


Jeg tror da den skal luftes allerede i aften til personalemøde med en gul cardigan over.

5 kommentarer:

 1. Stemmer for du skal lave en billedevejledning for hvordan du syr kantbåndet i halsen på, med maskinen :)

  SvarSlet
 2. Hej Mini ministeren. Ja jeg kunne jo godt tage lidt billeder næste gang jeg laver den kant. Det må jeg huske :-) Jeg håber da, at du har fundet din maskine frem igen for jeg har slet ingen problemer med den ( endnu ). Idag syede jeg i en almindelig viscose, altså ikke jersey med stræk -og jeg syede bare uden at stille på trådspændingen overhovedet. Jeg kørte bare... Derimod har jeg kigget på nogle videoer på You tube for at blive klog på hvordan man hæfter, når nu maskinen ikke kan det. Der ligger altså mange gode og lærerige videoer. Måske kan du bruge dem også.

  Kh Mette

  SvarSlet
 3. Super lækker, nu mangler vi kun solens stråler :) Jeg har også en rest af det stof tilbage, og tænker også på en top/bluse, men nu må vi se :)

  SvarSlet
 4. En lekker kjole! Og jeg skulle ønske jeg skulle på tur til sydens varme sol! Nå har vi her i Skandinavia behov for litt varme :)

  SvarSlet
 5. Uh, ha det ser rigtig godt ud, kan godt se at det giver den sidste finish med sådan en maskine. Glæder mig til at se mere fra din dygtige hånd.
  Kh.
  Karen

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...