mandag den 17. juni 2013

Endnu en Marapytta jakke.

Igen er der en af de populære quiltede Marapytta jakker færdig. Denne gang i en helt anden udgave end dem jeg ellers har syet. Denne gang er den syet i en ensfarvet mørk Chambrey fra Stof og stil.

Den er blevet super lækker og jeg er helt vild med det ensfarvede look. Den er bare så anvendelig og den bliver helt sikkert en favorit denne sommer.

Den har været meget anderledes at sy. For det første er stoffet tykkere end Liberty og ikke nær så blødt og lækkert at arbejde med.  Dernæst har det været med tungen lige i munden, da jeg skulle sy quilte-linierne, for det er meget afslørende at sy i ensfarvet stof. De skulle jo helst være nogenlunde lige...
Faktisk er der nogle linier som slingrer lidt og de allerværste måtte jeg pille op igen.
Det var heller ikke nemt, at vende rouleau til knapperne. Men alt lykkedes og nu er jakken fiks og færdig. Den venter nu kun på knapper og de er bestilt hos Line.

Jeg håber, at kunne "flashe" den til næste uges studentergilde og dimissionsfest.

9 kommentarer:

 1. Super fin er den, det er noget helt andet end i Liberty:O)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak og du har ret, den får et helt andet udtryk når den er ensfarvet. Jeg er vild med både de blomstret og de ensfarvet. Hver jakke til sin tid.

   Kh Mette

   Slet
 2. Den er SÅ lækker! Tillykke med den.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak. Jeg bliver bare glad for denne ensfarvet model kan jeg mærke :-)

   Kh Mette

   Slet
 3. Kære Mette.
  Hvor er den bare smuk!! Jeg drømmer også om en i ensfarvet stof. Jeg er sikker på, at den bliver super til alle de skønne sommeraftener, som nogle gange godt kan blive lidt kølige.
  Mette, du har sådan en fin gine, hvor har du købt den, og er du godt tilfreds? Jeg ønsker mig nemlig en til fødselsdagen....jeg tror på, at det bliver lettere for mig at komme igang med alle kreationerne til mig selv, når jeg kan se,hvordan det kommer til at se ud og rette til.
  KH
  Karen

  SvarSlet
 4. Tusind tak. Jeg er også rigtig glad for den ensfarvet. Nogle gange synes jeg, at det er svært med de blomstrede. Jeg har en ide om, at tøjet inden under skal være ensfarvet men det er sikkert bare noget pjat. Denne bliver helt sikkert et hit.
  Jeg er rigtig glad for min gine, men må tilstå at den ikke er indstillet 100 % efter mine mål. ( De har det nemlig med at svinge en del :-( ) Den er købt for mange år siden i Aabybro i en butik som desværre er lukket. Men mon ikke at Stof 2000 eller Stof og stil har dem. Jeg tror at jeg gav omkring 1100,- kr for den.

  Kh Mette

  SvarSlet
 5. Flot!:) Hvis jeg nogensinde kommer i gang med vol 0.2, så bliver den også ensfarvet. Sort! Kh K

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...