mandag den 3. juni 2013

Lone´s blogtræf i Aalborg.

Forrige lørdag var jeg til blogtræf hos Lone med bloggen I Lones fodspor.
Det var en rigtig hyggelig dag med gensyn af "gamle" blog-piger og hilse på nye bloggere.
Vi blev forkælet ud over alle grænser med hyggeligt selskab, sponsor-gaver, goodie-bags og rigtig lækker mad. Der var flere forskellige workshops som var godt besøgt hele dagen.
Jeg havde en lille sy-workshop hvor der kom lidt soveænder til live og jeg nåede også selv forbi Lone Kroghs workshop, hvor jeg lærte at hånd-applikere. Dagen var helt fantastisk og pludselig var den gået.

Tusind tak til Lone for at arrangere dette store træf og tusind tak til Lones mand og de øvrige hjælpere i køkkenet for al det lækre mad og god forplejning. Der skal også lyde en stor tak til alle sponsorerne for gaverne og goodie-bags´ene.

Creative Company, Rikki Tikki, Hanne Øvad, Adax, Nova bags, Kahler design, Mig og Cramer, Fru Larsens Klædeskab, Høgh Interieur, Fru Rønne, NOA NOA, Nordjylland, Glas Huset Aalborg,Vangsgaard, Jonas Jensen blomsterdesign, Designværkstedet, Kalejdoskop, Brdr. Sørensen,Carina F Aalborg, Maagaard, Crisn design, Lucie Kaas, Reuse, Sigurd Muller, Garnpusher.dk, Trip Trap, De 4 årstider, Aalborg Kongres og Kultur Center.

Her er en række billeder fra en dejlig dag...


2 kommentarer:

  1. Ja det var en helt fantastisk dag som vi kan leve længe på. Desværre nåede vi ikke at få snakket så meget sammen - men det når vi en anden gang :)
    Rart at få sat ansigt på :)

    SvarSlet
  2. Hej Mona. Det var bestemt en dejlig dag. Lone er bare super til at arrangere. Vi må sætte hinanden stævne næste gang, for mon ikke Lone kan lokkes til endnu et blogtræf.

    Kh Mette

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...