lørdag den 27. juli 2013

En lille broderet gave.

Vi har nogle gode venner, hvis første barnebarn snart fylder 1 år. I den anledning har jeg lavet en lille gave til ham. Det er ellers ikke fordi vi er på gave med den lille dreng. Men fordi jeg stadig øver mig på min broderi maskine og fordi Ikea har fine håndklæder til kun 14,- kr stykket, ja så kunne jeg jo lige så godt øve mig med noget som er brugbart. Derfor skal deres barnebarn have dette håndklæde, når han fylder år.


Igen er det "Crazy Alphabet" jeg har brugt og denne gang synes jeg, at det er blevet smadderflot. Bogstaverne er bare så fine med de mange farver. Nu håber jeg, at Adam´s forældre kan lide det, for Adam er nok ligeglad...


3 kommentarer:

 1. Åhh super ide med det håndklæde.
  Når jeg sender mine dagpleje børn i børnehave, forærer jeg dem et Walt Disney håndklæde i afskedsgave.
  I går snakkede jeg med en mor, hvis pige jeg har passet for 13 år siden, hun fortalte mig, at pigen stadige brugte det håndklæde, og godt viste, hvem hun havde fået det af ;O) uhh hvor blev jeg glad ;O)

  Tænkte det måske var en ide, du kunne bruge, nu du kan gøre det så personligt med din nye maskine.

  SvarSlet
 2. Hej Mona. Det er bare en rigtig sød ide og den vil jeg bestemt bruge. Tænk at hun har brugt det håndklæde i så mange år. Posen med navnet og risposerne, fra et tidligere indlæg, er faktisk en fødselsdagsgave til et af mine to børn. Der er uanede muligheder med den broderimaskine.

  Kh Mette

  SvarSlet
 3. Hvor er det dog fint og kreativt :)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...