torsdag den 27. marts 2014

Liberty love...

Det er jo ingen hemmelighed, at jeg er total vild med Liberty stoffer.

De smukkeste print i flotte farver. Jeg har efterhånden syet meget i Tana Lawn kvaliteten. Sommer "pludder-bukser" og flere af de populære Marapytta jakker. For et par år siden deltog jeg i en workshop i Århus, hvor Line underviste i syningen af de lækre quiltede jakker. Efterhånden har jeg syet seks stykker - to til min datter og fire til mig selv. Jeg bruger dem hele tiden, som cardigan og til forår/sommer som jakke.

Nu har jeg fået syet en stak penalhuse/kosmetikpunge til salgs- og gavekassen. De er blevet så lækre og det er helt umuligt, at vælge en favorit synes jeg. De er quiltede og foret med fint stof med små prikker.

                                                                                         Hvilken er din favorit ?

4 kommentarer:

 1. hej Mette
  du er så vanvittig dygtig ..
  De er så smukke at man næsten falder i svimme ....
  jeg har en 'købe' toiltettaske a' den nederste til venstre ...
  men skulle jeg vælge her ville det være rigtig svært
  knus Marianne

  SvarSlet
 2. Hvor er de bare fine Mette, elsker også bare libertystof. Jeg har faktisk også lige syet en lille kosmetikpung i det stof nr 2 til højre. Så det må nok være min favorit, selvom det er svært at vælge.

  SvarSlet
 3. De er bare så flotte - og det er svært at vælge. Men skulle jeg det, ville det nok være den røde/grønne, der er min favorit :o)

  SvarSlet
 4. Hej Mette.

  De er bare så smukke dine små tasker. Om jeg har en favorit, nej det er for svært at vælge!! Og ja du har været ret vild med syning af de Marapytta jakker, jeg er 'kun' oppe på 4 stk., vil dog gerne lave en i ensfarvet stof med noget liberty mønster som foer.
  God weekend
  Karen

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...