tirsdag den 13. december 2011

Lidt lunt til mig selv.

Så er jeg kommet godt fra start med den "tværstrikkede poncho" fra Alt om håndarbejdes strikke magasin 10/2011. Jeg var så heldig at Lene med bloggen Kreamormor tilbød mig at sende en kopi af opskriften. Desværre var det ikke den rigtige opskrift, men derimod en anden sød poncho-model som nu er kommet på "to-do"listen.
Lørdag var manden og jeg en tur i Aalborg for at købe de sidste julegaver og så smuttede jeg lige en tur på biblioteket og der var jeg heldig at låne bladet med den rigtige opskrift. Så nu er jeg igang og det går rigtig godt. Jeg overholder "min egen aftale"med mindst 10 pinde om dagen og de pinde er altså laaange. 220 masker !!!... og især vrangpinden er lang. Men jeg synes, at det er hyggeligt, så jeg klør på.Farven er rigtig lækker og klassisk, så hvis det skulle ende med et længere ophold på pindene end tiltænkt, så er den også fin næste vinter. Planen er dog, at den skal strikkes færdig inden for nærmeste fremtid, for jeg har allerede forelsket mig noget andet garn til næste projekt hos denne fantastiske garnpusher. 

Lørdagen bød også på et besøg i Stof 2000 og der faldt der også lidt af til lune sy-sysler.
Lækkert ternet hør-lignende stof i grå og creme til en tunika/kjole og ensfarvet gråt til et par løse bukser.
Jeg vil sy et sæt lidt a´la Noa Noa tror jeg. Jeg fandt også en fin viscose i lilla med et lille sort print. 
Så er der basis for lidt jule-syning. Jeg synes også at jeg trænger til lidt nyt i garderobeskabet.Søndag var familien samlet til julehygge her. Gløgg og æbleskiver er dejligt på sådan en 3. søndag i advent. Det kan indimellem være svært, at få alles kalendere til at nå sammen, men i søndags lykkedes det. Sønnike har travlt med julehandlen og mellemste datter knokler med 1.års projektet på pædagog seminariet. Men hyggeligt at se dem alle plus mormor og morfar. 
Jeg fik denne fine julebuket som nu pryder mit spisebord.


Forsat god grå tirsdag....
3 kommentarer:

 1. Skønt med julehygge sammen med familien :o)
  Det lyder til det er et spændende projekt du er i gang med, glæder mig til at se det færdige resultat :o)

  SvarSlet
 2. Hej Katrine. Ja det er skønt med alt den familiehygge den nærmeste fremtid bringer. Det er et stort projekt jeg har gang i men jeg tror at den bliver lækker og jeg er jo slet ikke en strikke pige :-)

  Kh Mette

  SvarSlet
 3. Sikke flittig du har været med de strikkepinde. Jeg kan næsten fornemme du et blevet grebet af det med at strikke, siden du allerede har noget på "to-do" listen. Spændende:)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...