fredag den 30. december 2011

Jeg gjorde det sørme....

Min garderobe er blevet beriget med et stykke lækkert strik. Det er lykkedes for mig at strikke en lækker trøje til mig selv. Den tværstrikkede poncho er blevet færdig og jeg er da bare HELT vild med modellen og farven.


Modellen er fra "Alt om håndarbejdes strikkemagasin" nr 10/2011. Kendere vil kunne se at jeg har lavet lidt ændringer. Jeg har nemlig forlænget den med en bred rib nederst og jeg har strikket en kant i halsen. Jeg er jo en høj pige på 178 cm, så den blev lidt kort uden ribben nederst. Desuden synes jeg at kanten nederst ville rulle og det er jeg ikke så vild med.Garnet som jeg har brugt er her fra. En tråd Blackhill højlandsuld og en tråd Super Kid Mohair.
Der har sneget sig nogle enkelte fejl ind hist og pist. Jeg tror ikke at andre ser dem, men det irritere jo mit øje. Skidt pyt.....
Nu mangler den kun at blive skyllet op og ligge-tørre på et håndklæde. 
Jeg er blevet fuldstændig grebet af at strikke og næste trøje på pindene er allerede godt på vej. Derudover er der allerede planer for de næste. Uha det er farligt at få en ny dille.

Ellers er vi klar til en hyggelig nytårsaften imorgen. Aftenen skal tilbringes her med besøg af søde naboer. Vi skal nyde lækkert mad og gode vine og ellers bare hygge os.
Dette bliver det sidste indlæg i 2011 så derfor ønsker jeg alle et godt og kreativt nytår.

Vi "ses"i 2012


5 kommentarer:

 1. Sådan - flot lavet!.., du kan godt være stolt af dig selv!
  Godt nytår til dig og dine
  fra Mette

  SvarSlet
 2. Hej Mette. Tak :-) og godt nytår til jer.

  Kh Mette

  SvarSlet
 3. Jeg kan godt forstå at du er tilfreds med den for den er meget, meget flot! Jeg er dårlig til at strikke jævnt, så jeg er vild af beundring.
  Rigtig godt nytår!
  kh Anne

  SvarSlet
 4. Hej med dig Trillemus
  Godt navn til din blog. Og tak for din hilsen.
  Har selv været inkarneret strikker, men det er lagt på hylden indtil jeg igen finder glæden ved det. Jeg bruger dog megen tid med Photopearls. Malerier lavet med perler.
  Rigtig godt nytår til hele familien.
  Leila Lindstrøm Jungersen

  SvarSlet
 5. Lækker poncho! Rigtig godt nytår!

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...