onsdag den 7. december 2011

Lækkert garn.

Som jeg tidligere har fortalt, har jeg planer om at strikke en trøje til mig selv. Nå og hva´så...tænker du sikkert, hvis du er en strikke-pige. Men jeg er jo mest en sy-pige, så det er virkelig noget af et projekt jeg har gang i.
Modellen som jeg vil strikke hedder "tværstrikket poncho" og er fra Alt om håndarbejdes magasin- kreativ strik. Den er simpelthen så lækker, så det strikkeri må prøves af. Og som tidligere nævnt har jeg lovet mig selv at strikke mindst 10 pinde om dagen og så må den da blive færdig på et tidspunkt.
Jeg har bestilt garnet her og nu er det kommet og hvor er det lækkert, både i farven og i kvaliteten.
Det er Højlands lammeuld i farven "troldhassel" og Super Kid mohair i farven "kænguru".
Nu glæder jeg mig til at få gang i strikkepindene...

Ha´en god onsdag.

6 kommentarer:

 1. Måtte lige google ponchoen - og jeg giver dig helt ret! Den er for lækker! God fornøjelse med strikkeriet. Og pøj pøj :-)

  SvarSlet
 2. spændende - garnet ser ihvertfald lækkert ud ;0)

  SvarSlet
 3. Det garn er meget smukt. Måtte du blive helt forliebt i strikkeriet.

  SvarSlet
 4. Hyggelig blog du har og sikke noget lækkert garn du har købt, jeg er vild med farverne. Jeg er strikkepige, og synes bestemt det er flot at kaste sig over et så stort projekt det er at strikke en trøje, særligt når du ikke er vant til at strikke. Rigtig god fornøjelse og vis endelig billeder:)

  SvarSlet
 5. Mumm hvoe ser det lækkert ud! Rigtig god fornøjelse! Jeg er lidt misundelig, men jeg er ikke en strikkepige :) Glæder mig til at se den færdig.
  kh Anne

  SvarSlet
 6. Hej alle. Tusind tak for jeres kommentarer. Jeg ved godt at det er en stor mundfuld at strikke den trøje. Der findes bare så meget lækkert strik så jeg må prøve. Jeg håber ikke at den ender som et "evighedsprojekt"...

  Kh Mette

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...