onsdag den 18. januar 2012

Lidt af alt muligt.

Det er blevet til lidt syning idag. Årets første faktisk.... Jeg er jo så bidt af at strikke i øjeblikket.
Jeg har en sød kollega, som stopper med udgangen af måneden, og i den forbindelse har hun inviteret til lidt hygge hjemme hos sig selv imorgen. Selv om at der er givet gaver og blomster, så synes jeg alligevel at jeg ville sy en lille ting til hende. Det blev denne lille kosmetik pung i Liberty stof. Sådan nogle kan man da ikke få nok af vel ? 


Nu håber jeg at hun kan lide farverne og at hun bliver glad for den.


Apropro strikkeriet... ja så er jeg startet på min jakke i vendestrik og jeg er rigtig godt tilfreds indtil videre. Den kommer til at tage lidt længere tid at lave, for jeg strikker på pind 3,5. Det er faktisk nemt at strikke vendestrik, når man er kommet igang, for det er nemt at se hvor der skal vendes. Jeg troede at jeg skulle sidde og tælle for hver pind.


Det gør ikke noget, at det kommer til at tage noget tid at strikke den, for det er en jakke som kan bruges hele året. Men selv om, at jeg har lovet mig selv KUN at have eet strikkeprojekt igang, så komme jeg altså til at bryde min egen aftale denne gang. Jeg er nemlig blevet ramt af en forårsfarve, som jeg bare må have gang i. Jeg har shoppet lidt Blackhill højlands uld hos garn-manden. Jeg faldt for denne fine farve...støvet clementin.


Det skal være en helt klassisk cardigan, men opskriften er ikke fundet endnu. Jeg tænker med rib nederst og i ærmerne og ellers glat....eller måske kun i ret-strik. Hvis du sidder inde med en god opskrift på en cardigan, så giv endelig  lyd, så den kan komme på pindene.

Rigtig god onsdag aften til jer alle.

4 kommentarer:

 1. super sød kosmetik-pung :O)
  og rigtig lækre strik ...
  knus♥

  SvarSlet
 2. Den kan hun da kun bliver rigtig glad for , rigtig smukke farver !

  Dit strik ser meget... svært ud !

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
 3. Det er da super sødt af dig at sy så smuk en kosmetikpung til din kollega. Den skal hun nok blive glad for

  Stine

  SvarSlet
 4. Øj, hvor er den lille pung fin !
  Dem kan man aldrig få for mange af- og da slet ikke i Liberty :-)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...