søndag den 29. januar 2012

Bloglovin og Google Friend Connect og andre fremmedord....


Igennem det sidste stykke tid har jeg kunne læse, at der vil ske nogle ændringer i brugen af min Google-konto og min blog pr. 1. marts.
Idag har jeg modtaget en mail fra Google vedr. ændringerne, men jeg må indrømme at jeg er total blank overfor hvad ændringerne vil betyde for min blog og brugen af min google-konto.
Flere af jer skriver at man kan tilmelde sig Bloglovin´og dermed stadig følge jeres forskellige blogs. Hvordan gør jeg det ?
Hvad gør I andre og hvilken betydning får ændringerne i fremtiden ?

Hvor det bare irriterende, at være en total tosse inden for denne tekniske verden. Jeg håber, at der en som vil forklare mig, på almindelig dansk hvad der kommer til at ske pr. 1.marts...

God snevejrs-søndag.

8 kommentarer:

 1. ups... det har jeg ikke hørt om i nu. Følger lige med:O)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Helle Jescika. Du er velkommen. Håber at der en en som kan fortælle lidt om det....

   Kh Mette

   Slet
 2. Pyyyha - godt jeg ikke er den eneste, der er lidt blank. Jeg er dog kommet så langt, at jeg har oprettet en blog hos Bloglovin - den knytter sig automatisk til min blog (fremgangsmåden fremgår når du opretter hos Bloglovin..) Jeg kan søge mine "sædvanlige" blogge og følge dem videre. Men selvfølgelig kun de, der har Bloglovin... Men prøv at gå på Bloglovin - jeg synes, at det var rimelig nemt... Oprettede dog først i går - så jeg skal liiiige gøre mig mine erfaringer :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Kirsten. Tusind tak for dit svar. Jeg vil prøve at oprette mig på Bloglovin og se hvad der sker :-)

   Kh Mette

   Slet
 3. Nu har jeg modtaget mailen fra google. Umiddelbart så er jeg ikke så bekymret, som jeg og Julie Muselberg, læser det, så forstår vi det som om at de gør deres politik mere enkel.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Helle Jescika. Okay det lyder bare godt, men jeg mener at have hørt at Google Friend Connect forsvinder pr 1. marts. Hvad det kommer til at betyde, er jeg ikke helt sikker på. Nu har jeg oprettet mig på Bloglovin´og man kan følge mig derfra. Jeg har dog ikke slettet Google Friend Connect. jeg vil se hvad der sker d.1. marts.

   Kh Mette

   Slet
 4. har ikke fået en mail endnu ...
  men venter i spænding ;0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Merete. Vi må vente og se hvad der sker.....

   Kh Mette

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...