tirsdag den 20. marts 2012

Træt af ord-koder ?....

Faktisk troede jeg ikke, at der var ord-koder, som skulle udfyldes ved kommentarer hos mig. Ikke før Sanne gjorde mig opmærksom på det. Jeg er selv så træt af at kommentere og skulle udfylde ordene, at det næsten kan afholde mig fra en kommentar hos en med-blogger.
Sanne fortalte at Søhesten har en nem DIY til at ændre indstillingerne. Nu skulle det være på plads og jeg vil opfordre alle til at ændre deres indstillinger, så vi kan blive disse irriterende ord kvit, og kan kommentere hos hinanden.

P.S. Giv lige lyd hvis de irriterende ord, mod forventning stadig er i mit kommentarfelt.

Ha´en dejlig tirsdag. Min skal tilbringes bag symaskinen...

7 kommentarer:

 1. De er væk (0: Ha en dejlig dag ved symaskinen (0:

  SvarSlet
  Svar
  1. Takker. God dag til dig også.

   Kh Mette

   Slet
 2. Dejligt at de er væk - har og havde det på samme måde som dig.. (ved faktisk ikke om de er ved mig på min blog..hmmm)
  Go dag
  KH Iben

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Iben. Har lige lavet en kommentar hos dig og du har også ord-koder. Du kan bruge Søhestens DIY hvis du vil have dem væk.

   Kh Mette

   Slet
 3. Jahuuu skønt de er væk. Jeg er SÅ træt af dem. Tror dog at der er mange, der ikke er klar over, at de selv kan fjerne dem... og det er jo bare et klik, så er det ændret...Jeg har aldrig haft dem og kun 2 kommentarer er på 1,3 år røget i spamfilteret..God aften :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Betina. Ja det er skønt at de er væk. De er bare irriterende.

   Kh Mette

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...