torsdag den 15. marts 2012

Så sidder man lige her..

Ja så sidder jeg lige her og stritter med mit ny-opererede ben. I tirsdags var jeg lige en tur forbi dag-kirurgisk afdeling på Frederikshavn sygehus. Det var ikke noget alvorligt jeg skulle opereres for. En re-operation for åreknuder og det er gået rigtig fint. Jeg var lidt spændt på narkosen, for sidst jeg blev opereret var det i lokal bedøvelse. Det gik nemt. Jeg sov bare fra det hele. Faktisk troede jeg, at jeg lå i min seng derhjemme, da de vækkede mig og jeg var helt frisk bagefter. Nu er jeg pakket ind fra tå spids til midt på låret af en stram forbinding. Den må fjernes idag og så venter det et let brusebad. Derfor er jeg sygemeldt i 14 dage og idag skal der laves lidt kreativt. Igår lå jeg på sofaen og kiggede på de mest intetsigende programmer i tv. Heldigvis er det venstre ben der er opereret så jeg kan godt sidde med benet oppe på en stol og trykke på symaskine speederen med højre :-) Det skal ihvertfald forsøges.... Lige nu nyder jeg kaffen og lidt morgenmad.


Bagefter skal "Didrik dørstopper" have øjne, så han kan få lidt personlighed. Øjnene skal syes med kontursting og det ved jeg ikke hvordan jeg laver. Jeg har søgt lidt rundt på nettet, men har ikke fundet nogen vejledning, så jeg må bare forsøge lidt på min egen måde.


Han er syet af kunstlæder fra Stof og stil og maven er en Liberty rest fra lageret. Han er fyldt med et kg ris og stoppet ud med plade vat. Alle ungerne er vilde med ham og har bestilt nogle stykker, så der må en lille produktion igang. Jeg viser ham frem her på bloggen, når han har fået øjne.

                                                               

7 kommentarer:

 1. Rigtig god bedring med dit ben, håber du kommer til at nyde dine 14 dage. Han er godt nok fin din dørstopper(0:

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Sanne. Jeg skal nok nyde de 14 dage. Jeg håber at få syet lidt indimellem. Jeg kan se at du har haft en dejlig tur til Kbh. Det kunne jeg bestemt godt bruge.

   Kh Mette

   Slet
 2. God bedring! Han ser rigtig fin ud, ham Didrik :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Eva. Tusind tak. Nu har han fået øjne og det hjælper gevaldigt på personligheden.

   Kh Mette

   Slet
 3. Først søde Mette..

  Rigtig god bedring.. Håber det går hurtigt frem ad med dig... Op med skanken.. og nyd livet, hvis det er muligt..

  Din ugle er sød.. dem minder vild meget om dem jeg har syet.. har du set dem.. de har bare ikke den flotte runde syning du har lavet om maven på den...

  Glæder mig til vi skal ses...
  Lone

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lone. Tusind tak og nemlig... op med skanken... det gør jeg også. Jeg skal da vist kigge nærmere på dine ugler...synes ikke at jeg kan huske dem.

   Kh Mette

   Slet
 4. Er helt vild med din dørstopper, den er sej

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...