søndag den 23. september 2012

Jamen så kom dog igang...

Det er en sætning jeg siger rigtig tit til mig selv i øjeblikket. Jamen så kom dog igang...

Det er ikke meget der sker på krea-fronten her i øjeblikket og det er bestemt ikke ideerne der mangler, ej heller materialerne... Posten ringer nemlig jævnligt på døren med spændende pakker.

Der er bare så mange andre ting, som skal ordnes før der er tid til kreativiteter.
Selv om jeg ellers plejer, at være ret god til, at prioritere krea-tid og sagtens kan sidde og sy imellem nullermænd og vasketøj, ja så har tiden bare ikke været til det. Og når der så endelig blev tid ud på aftenen, ja så er gassen gået af ballonen og fruen er træt og ligger og glor/kigger på intetsigende programmer i fjerneren... Øv altså !

Årsagen har sikkert været vores køkken byggeri. Selv om håndværkerne har været ude af huset i et stykke tid, ja så skulle der jo stadig males, ordnes fod lister, kigges efter nye lamper (stadig uden held) og ellers ordnes en masse andre småting. Og ting tager tid, når man kun har weekenderne til at ordne det i.

Nå ja og så var der jo lige et fortelt på campingvognen som skulle pakkes ned og helst i tørvejr.
Campingvognen skal nemlig trækkes med til Århus om 14 dage, når jeg skal på workshop hos Marapytta. Og det glæder jeg mig bare til :-)

Men her er lidt at det som trækker på syværelset og som jeg håber at få fingerne i, her i løbet af ugen. I denne uge er der nemlig ikke forældremøde på skolen, det er ikke vores tur til at køre til dans, der er købt ind til hele ugen og vaskekurven er tom (så længe det varer, med en teenager i huset.)


Super lækre Graziela stoffer klippet til en ny omgang pusleboxe. Kvaliteten er bare så flot. Desværre er det ikke de gamle retro stoffer, men nye genoptryk i flotte flotte farver.Flot meleret isoli stof fra City sycenter. En lækker sandfarvet og lysblå/turkis. Der er planer om et par bluser til mig selv, måske med lidt skulder-halløj i leo stof eller Liberty. Det er jo så populært i blog-land i øjeblikket og min garderobe skriger på lidt nyt.


Nå ja... så er der jo også købt ind til produktion af 1000-vis af nøglesnore. Her tænker jeg i masser af forskelllige stoffer. Liberty, Amy Butler, elefanter, Graziela og hvad stof skabet ellers indeholder. Nogle af dem skal pimpes med lidt neon, som jeg har købt hos BettyP.

Jamen så kom dog igang...

8 kommentarer:

 1. hold da op nogle lækkerier du der har købt :)

  SvarSlet
 2. Hej Helle. Ja stoffet til bluserne er bare så lækkert. Jeg glæder mig til at få dem syet og det bliver sjovt at sy nøglesnoreren. Det er sådan et hyggeligt projekt.

  Kh Mette

  SvarSlet
 3. Super sødt stof du har fået samlet, tror jeg skal prøve at lave nogle af de nøglesnore - super gode tøsegaver tror jeg ;O)

  Mona

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Mona. Ja, det er nemlig gode gave ideer og det er jo rart at have lidt på lager. God fornøjelse.

   Kh Mette

   Slet
 4. uh hvor jeg kender det med alle de praktiske to do ting, der trætter en.
  Og sådan et nyt køkken kan nu godt trække tænder ud.
  men mon ikke det er stilheden før stormen sådan rent krea mæssigt ?
  hilsen Mona

  SvarSlet
 5. Hej Mona. Jeg håber at det er stilhed før storm... :-)

  Kh Mette

  SvarSlet
 6. Jeg er bare vild med de forskellige stykker stof, du har fået, og neonbåndet er bare skønt, tror jeg snart skal have fingre i sådan noget også. Jeg glæder mig til at se de færdige resultater. PS. kender godt det med at ideerne er flere end timerne i døgnet, og at sofaen nogle gange hopper op på ryggen af en.
  Ha' en dejlig dag.
  Karen

  SvarSlet
 7. Rigtig fine stoffer. Hvor køber du mon dine karabinhager henne?
  Kh Lena

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...