søndag den 30. september 2012

Hæklet muslingekant.

Jeg har sat saksen i det fine meleret isoli, som jeg købte hos  City sycenter i Valby. De var så søde, at sende det til mig, da jeg jo bor i den anden ende af landet.

Da stoffet er helt ensfarvet, så syntes jeg at der skulle en lille detalje på, men da jeg ikke kan brodere så fint som hende her, så måtte jeg tænke i andre baner, og så fandt jeg på denne lille muslingekant til lommen.

Jeg er godt tilfreds med resultatet. Der er syv buer på begge lommer og det er nogenlunde lige. Muslingekanten er hæklet i broderigarn, købt i Fakta for lang tid siden.

Det er en ny model jeg prøver af. Faktisk er det en kjole, men jeg tror godt, at jeg kan bruge den med lange bukser eller leggings. Modellen er fra Burda 9/2012 og jeg glæder mig til at se hvordan den sidder med de indsnit den har. De er meget anderledes end det jeg ellers har syet. Efter mønsteret er der lynlås i ryggen. Den springer jeg over og satser på, at den kan gå over hovedet. Ærmerne er i 3/4 længde.

Nu håber jeg på lidt sy tid imorgen.Jeg synes, at jeg trænger til en god sy oplevelse. De sidste par ting jeg har syet til mig selv er ikke blevet som jeg håbede. Hvad der sker ved jeg ikke, men når modellen er færdig, ja så er der bare et eller andet som jeg er utilfreds med. Kender du det ?

9 kommentarer:

 1. Det ser helt vildt sødt ud med den muslingekant.
  Jeg er stadig totalt nybegynder indenfor syverden, og selvom jeg ikke er kommet så langt at jeg er begyndt at sy tøj endnu, så kender jeg godt det med at man tænker "øv en dum fejl". Men der er ikke andet at gøre en at hoppe op på hesten (eller i vores tilfælde symaskinen) igen og huske at sålænge vi lærer af vores fejl, så er det ok at lave dem. Vi kan ikke være perfekte til at sy fra starten. Det er der ingen der er. :-)
  Jeg glæder mig til at se kjolen/blusen. :-)

  SvarSlet
 2. hej Mette
  det ser rigtig fint ud med den hæklede muslingekant.
  hilsen Mona

  SvarSlet
 3. Op på hesten igen sådan har jeg det, når jeg har syet til mig selv og det ikke lige blev efter bogen.
  Og du har da fået en god start din kant er super fin.
  Kh Pia

  SvarSlet
 4. Hej Mette

  Det kender jeg altså også godt, at ting ikke lige bliver som de forventes.
  Lommerne lover at den kjole bliver smuk. Enkel og så kommer der lige så fin en detalje på lommerne. Godt fundet på, synes jeg. Krydser så fingre for at du også bliver tilfreds med kjolen, når du er færdig.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 5. Wauv. Det er da fantastiks fint!!! Det kan du godt være stolt af :-)Og så håber jeg, du bliver helt tilfreds med det færdige resultat. Kender godt det med, at det går lidt op og ned i forhold til, hvor tilfreds man er! KH Maria

  SvarSlet
 6. Ser så godt ud med det hækleri! Åh, jo kender det alt for godt, det med ikke at være tilfreds efter endt syning til mig selv, jeg håber du bliver glad for dette. Er spændt på at se resultatet.
  God mandag
  Karen

  SvarSlet
 7. Ja kender det alt for godt - man mister modet lidt indtil man pludselig finder en super god model - så kører det igen ;0)

  SvarSlet
 8. Hvor er det en fin kant - elsker farven også (:

  - Kit

  SvarSlet
 9. Åh jo, det kender jeg fuldt ud alt til, men tror vi alle har det sådan ind imellem, men så bare op på hesten igen.

  Den tungekant er bare så fin - det bliver en rigtig fin kjole, og glæder mig meget til at se den færdig.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...