mandag den 10. september 2012

Klar til Marapytta workshop i Århus.

Jeg er en af de heldige, som har en plads på Marapytta´s workshop i Århus til oktober. Der skal jeg lære, at sy en af hendes populære quiltede jakker og jeg glæder mig som et lille barn. Tænk, en hel weekend bag symaskinen sammen med andre kreative piger. Helt uden forstyrrelser... :-) Det kan ikke blive bedre...

Jeg har gået og overvejet hvilket stykke stof jakken skal syes i. Selvfølgelig skal det være i det flotte og lækre Liberty, men overvejelserne gik på, hvilket print og farve. Det skal være en farve, som matcher hvad jeg ellers har i skabet og som jeg ved, at jeg får brugt.

Valget var faktisk ikke så svært, for Capel er mit yndlingsprint og det skulle selvfølgelig være mørkeblå. Klassisk og pænt og perfekt til jeans, som jeg elsker.

Når jeg nu skulle have en bestilling afsted til Shaukat i London, ja så var jeg jo nødt til, at bestille til en ekstra jakke. Så kan jeg sy en mere efter kurset, så jeg er sikker på, at jeg kan huske alle Line´s teknikker og sy-fif. Denne skal være i den grå Mitsi, igen et klassisk print som passer til rigtig meget i mit skab.Jeg glæder mig rigtig meget til, at lære at quilte lagene sammen og til at lære alle de fine finesser som jakken har, bla. de små trendser til knapperne.                                                          Mørkeblå Capel.                                                              Grå Mitsi.

Da posten ringede på døren, var der også en anden lille pakke med. Nemlig nogle karabiner til nøglesnore. Jeg blev så inspireret af Tusindfryd´s fine DIY, så nu skal der syes nøglesnore til alle dem jeg kender. Karabinerne har jeg bestilt på Etsy og de koster nærmest ingenting.Ha en rigtig dejlig mandag, her er vejret lidt blandet med sol og nogle enkelte dryp. Jeg nyder det, for nu er sommeren vist snart ovre... er der nogle der siger !  Lad os nu se...

8 kommentarer:

 1. Lyder vel nok spændende:-)

  Mon du vil lægge et link hvor på etsy du fandt karabinerne:-)

  SvarSlet
 2. Hej Helle Jescika. Det ville jeg hellere end gerne.... Kan "skisme" bare ikke finde ud af det her i kommentarfeltet :-(
  Men hvis du kigger på Tusindfryds DIY, så finder du linket der....

  Kh Mette

  SvarSlet
 3. Det lyder god nok spændende med en hel weekend bag symaskinen, håber da vi får lov at kigge med på et senere tidspunkt.

  Mona

  SvarSlet
 4. Skønne stoffer - det må være svært at vælge. Jeg er så heldig at sy hos Line hver anden onsdag, skal i gang med en rockerjakke men drømmer også om en quiltet jakke.

  Kh Gitte

  SvarSlet
 5. Åh hvor er du heldig! Begge stoffer er SÅ flotte!

  SvarSlet
 6. jeg er så vild med mitsi stoffet :) god fornøjelse

  SvarSlet
 7. Skønne stoffer :-)
  Vi ses i morgen. Jeg var også en af de heldige kursister :-)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...